Banner
Her er du: General forsamling
General forsamling Udskriv

General forsamling 2018

Årets general forsamling var ikke som generalforsamlinger i fodbold afdelingen plejer at være.
Normalt møder 10-15 interesserede op, men i år var der samlet omkring 40 mennesker i fritidshuset, det var nuværende og tidligere spillere, familie, sponsorer og andre intereserede.
Dagsordenen var som den plejer at være, ganske udramatisk, så hvis det skulle være gået ubemærket hen, havde formanden igennem over 20 år og fast bestanddel af klubben siden midten af 70'erne, Jan Hinrichs, valgt at trække sig som formand og gøre plads til nye og yngre øjne.

Jan viste ikke noget fra starten, men begyndte at lugte lunten, da flere og flere kendte ansigter dukkede op.

Afsked

Generalforsamlingen forløb som den skulle, Børge Hansen blev foreslået som dirigent og valgt. Det blev fastslået at generalforsamlingen var korrekt varslet og dermed beslutningsdygtig.

Jan aflagde sin beretning for 2017. Her fortalte Jan at man kunne se tilbage på en god sæson på fodboldbanerne. Desuden kunne Jan fortælle at Vores sponsorer har været positive over for de ændringer vi har lavet omkring sponsorering af 1.holdet. Jan sluttede med at takke bestyrelse, sponsorer, trænere og ledere for samarbejdet de sidste 25 år.

Det reviderede regnskab for 2017 blev fremlagt af Jes Peter Jørgensen, som blev godkendt at generalforsamlingen. Regnskabet var inden generalforsamlingen revideret af foreningens revisorer. 
Budgettet for 2018 blev også fremlagt. Der var ingen kommentarer til det fremlagte budget.

Der var ingen indkomne forslag, hvorefter der var valg til bestyrelsen, der jo havde brug for en mand mere efter formandens stop, eller som han selv med et smil pointerede måske to, da hans arbejde ikke kunne erstattes af en mand. Der var også to der havde lyst til at lægge noget arbejde i HUIF Fodbold, hvilket er meget positivt. De to var Dan Biel, som er et kendt ansigt på banerne og rundt i byen og ikke er bange for at give sin mening til kende. Den anden er tidligere bestyrelses medlem, Hans Peter Thams,  som igen har overskud til at hjælpe, og der er ingen tvivl om hans IT kompentancer er meget kærkomne, det vil lette et pres fra en del skuldre. Morten Asmussen, som er kommet ind undervejs i 2017, er også nu meldt officielt ind i bestyrelsen.
Efter konstituering af bestyrelsen ser den nu således ud:

Brian Thams Hinrichs  Formand 
Ole Nissen Næst Formand 
Jes Peter Jørgensen  Kassér
Bo Kroman Ungdoms Formand
Tommy Pach Sekretær
Lars Kjer Jepsen best. medlem
Morten Asmussen best. medlem
Hans Peter Thams best. medlem
Dan Biel best. medlem

 Vi er spændte på at komme igang, og de første projekter er allerede sat i gang, og så må vi se om vi kan føre det store arbejde videre som er blevet lagt i klubben. 
Første synlige arrangement bliver vores indslag til byfesten, med fodbold fitness for damerne og bumper balls for mænd, mere herom senere. følg også med, når vi har klubdag Lørdag d.26/5, hvor vi hygger omkring klubhuset.

Så kom vi til punktet evt. som blev et hoved emne i forhold til den afgående formand, som heldigvis meddelte at stadig står til rådighed, hvis vi mangler hjælp.
Først gik John Møller fra DBU jyllands bestyrelse på for at overrække Jan Hinrichs DBUs Sølvnål for hans tro arbejde i over 25 år.
DBU1

Herefter var det Svend Erik Danielsen, fra GF forsikring, på tur til at hædre Jan Hinrichs, hvor han var blevet indstillet og tildelt til GFs lederpris, for hans store arbejde for klubben, foreningen og lokal området. 

gf1

 Med lederprisen fulgte der også en fornem personlig gave til Jan Hinrichs på 1000,- Kr. og til klubben fulgte der 10.000,- Kr. med. Hvilket vi er meget taknemmelige for, og også et udtryk for det store arbejde Jan har lagt i lokal området, som måske går lidt ubemærket hen, for dem der ikke lige har haft deres gang omkring stadion, men dem som gør, er man slet ikke i tvivl om det kæmpe arbejde der er lavet. Og at man så fra GF Forsikrings side også anerkender dette, med så store kontante gaver, kan vi endnu engang kun takke mange gange for. 
Og lad det da også være et opråb til at alle der har lidt overskud til frivilligt arbejde, om det er for Fodboldklubben, andre idrætsgrene, institutioner eller andre lokale arrangementer i Hjordkær. Så gavner det mange mennesker og ikke kun en selv!

gf2

Til sidst var det klubbens tur til at hædre den afgående formand, hvor der lavet en bog fra nuværende og tidligere spillere, trænere, hjælpere og bestyrelses medlemmer, samt venner og familie, som har skrevet en hilsen eller en anekdote. Det er langtids interessant og sjov læsning, som han kan få glæde af i fremtiden... Vi siger tusind tak for indsatsen og på gensyn på banerne, for han forsvinder jo ikke!!!

HUIF1 

 
HUIF - Hjordkær Ungdoms- og Idrætsforening © Copyright 2007