Kampens Spiller: Lasse Knudsen

Målscorer: Lasse Knudsen 4, Rasmus Thy, Thomas Nissen og selvmål

Lasse KnudsenRasmus ThyThomas Nissen

En dominerede indsats fra serie 4

På en kold og blæsende aften var serie 4 på besøg i Felsted hvor FVB tog i mod til turneringens anden kamp. Og det skulle hurtig vise sig at blive en god aften for HUIF. I første halvleg havde vi medvind hvilket, sammen med vores presspil, gjorde at FVB ikke vi mange minutter på HUIF´s banehalvdel. Vi lagde et gevaldigt pres, og producerede flere store chancer og hjørnespark, dog resulterede ingen af dem i mål.

Efter ca. 25 minutter presser vi på, og der bliver igen smidt et indlæg ind i feltet, og her formår en af FVB´s forsvarsspillere at heade bolden i eget net, 1-0 til HUIF. Små 10 minutter efter har vi igen en af vores mange hjørnespark, Rasmus Thy ligger en god hård bold ind i feltet og godt hjulpet på vej af vinden sejler den ind i målet uden en chance for FVB´s målmand, 2-0 til HUIF og Rasmus Thy´s første officielle mål for HUIF. Vi fortsætter presset og får også flere chancer deraf, men ingen af dem formår at gå i nettet.

I halvlegen aftaler vi at blive ved med at presse på, for hurtigt at få lukket kampen. Og kort inde i 2. halvleg lukker vi reelt kampen med scoringer til 3-0 og 4-0. Det brækkede FVB, og hvad end de havde af forhåbninger i halvlegen til at vende kampen til deres fordel var nu væk, og nu var det kun et spørgsmål om hvor stort HUIF skulle vinde kampen. Kampen ender 7-0 til HUIF, hvilket sagtens kunne have været blevet til et 2-cifret resultat, hvis vi havde haft det sidste held og skarphed. Men HUIF vinder fuld fortjent, da vi på dagen var bedre i stort set alle aspekter af spillet. Jeg vil til sidst lige fremhæve Lasse Knudsen, som scorer HUIF´s sidste 4 mål i dag. Han præsterede på højt plan i dag, og var hele kampen igennem spilbar, aggressiv og genrealt bare i et fantastisk spillehumør i dag. Lasse´s indsats gav ham også mange stemmer i omklædningsrummet til at blive kampens spiller, hvilket var fuldt fortjent.

Næste kamp er på Øsby Station onsdag den 13. april kl. 19.00 mod Øsby IF.

Kampfakta:

25 minut: 0-1: Selvmål FVB

35 minut: 0-3: Rasmus Thy

50 minut: 0-3: Thomas Nissen (assist Sune Jessen)

55 minut: 0-4: Lasse Knudsen (assist Thomas Nissen)

65 minut: 0-5: Lasse Knudsen (assist Rasmus Thy)

75 minut: 0-6: Lasse Knudsen (assist Nicklas Biel)

80 minut: 0-7: Lasse Knudsen (assist Thomas Nissen)