Menu

Fodboldfitness

FODBOLD FITNESS FOR KVINDER!
Som noget nyt starter Hjordkær Fodbold afdeling ONSDAG D.10/4 kl. 17:00 Fodbold Fitness for Kvinder.
Fodbold Fitness er en ny satsning fra DBU, som den første gang også stiller en instruktør til rådighed fra 17:00-17:45
Hvorefter klubben er vært ved en sodavand, til et hurtigt evalueringsmøde, hvor vi kan snakke, om det har interesse og om der evt. reguleres i øvelserne, hvor alle kan være med.
Der er mødested første gang ved klubhuset. De fleste ungdomshold træner samtidig fra kl.17, så man kan tage sine børn med på stadion. Der vil samtidig også komme opstart for piger mellem 5-9 år, på ren pigehold😊

Alle kan være med, uanset om man har prøvet fodbold eller fitness før. Der er dog garanti for sved på panden! Så tag din nabo eller veninde med, vi glæder os i hvert fald til at se alle friske kvinder i Hjordkær mellem 16-99 år.

Lidt om fodbold fitness.
https://www.dbutv.dk/video/16723141/fodbold-fitness-for-kvinder

“Fodboldfitness er en ny form for motion, der kombinerer de to sportsgrene. Øvelser, lege og spil fra fodbolden kombineres med fitnessøvelser, koordination, samarbejde og styrke. Så har du lyst til at have det sjovt, være social og samtidig dyrke motion. Der er ingen krav om fodboldstøvler eller lign - og heller ingen krav om at have spillet fodbold før. Alle kan være med, uanset alder, fodboldfærdigheder og fysiske niveau.

https://www.jv.dk/indland/Fodboldfitness-er-det-nye-sort-inden-for-sport/artikel/2263588

https://www.dbutv.dk/video/16761876/den-allerforste-gang

https://www.dbutv.dk/video/16723170/fodbold-fitness-for-kvinder-vinder-frem

Efter første træning, fortsætter vi fremover hver onsdag mellem 17 og 18.
Da det er forsøgsbasis, prøver vi ti onsdage og der vil være et lille kontingent på 200,- kr. Første gang er en gratis prøve omgang :-)