Målscorer: Jeppe Clausen 2, Kevin Petersen 2,
Michael "Bundgas" Sørensen og Thomas Sørensen

Tayfun IlhanJeppe ClausenKevin PetersenMichael SørensenThomas Nissen

Uventet storsejr

Efter et par kampe med nederlag ville Hjordkær endelig tilbage på sporet med en sejr. Et svækket løjt hold var kommet på besøg, men det var egentlig underordnet – for holdet var klar til at revanchere os fra den første kamp tidligere på sæsonen.
Denne kamp var desuden afgørende for Hjordkærs sæson, hvis der stadig skulle være håb for en placering i den sjove ende.

Det regnede meget denne dag.. og det havde det også gjort dagene op til, så begge hold var gennemblødte da kampen endelig gik i gang. Banen var dog heldigvis under omstændighederne fin at spille på. Inden for de første 10 minutter var der gode momenter og store chancer fra Hjordkærs side. Der var derfor også velfortjent, at anføreren Bundgas kunne score på et kraftig hovedstød efter 11 minutters spil, hvor Tayfun sendte en kanon bold afsted fra hjørnespark.

Man kunne godt mærke at Løjt var dårlig med bolden i bagkæden, og med lidt held gled deres ene forsvarsspillere tilfældigt, hvor efter en pressende Jeppe kunne snuppe bolden og sparke den nemt i mål foran en chanceløs keeper.

Tayfun og Jeppe kombinerede rigtig godt i første halvleg – og efter Tayfun fik driblede et par spiller kunne han spille bolden på Tværs til en helt fri Jeppe, som faktisk kunne nå at drikke en kop kaffe, før han endelig valgte at skyde bolden i mål.

Løjt får scorede en enkel kasse kort før halvleg, på en solotur af deres dygtige angriber, som fik tørret flere af vores defensive spiller på én tur – det var det eneste dårlig tidspunkt i kampen. Der stod således 3-1 til halvleg men kampen var langt fra færdig.

I 2. halvleg blev der skiftet ud med spillere fra bænken.
KP kom ind og havde lige og lige luft til 30 minutter, men hvilke gode 30 minutter det var. Der blev sat fart på midtbanen og vi kom til mange store chancer. KP fik scoret 2 mål og Thomas Nissen fik også en enkel pind sat ind.

Rigtig god energi af hele holdet. Det var kun vores egen skyld at resultatet ikke blev større end 6-1. Super indsats og resultat - og så mod Løjt!

Efter en god træningsuge venter der et topopgør mod Lundtoft lørdag, hvor vi også har en revanche til gode!