Kampens spiller: Tayfun Ilhan & Daniel Callesen
Målscorer: Tayfun Ilhan

Tayfun Ilhan Daniel Callesen

ENDNU EN SEJR I LOKALOPGØR

Dagens modstander var endnu engang en nabo fra området, da Rødekro kom forbi til en kamp, som bar mere præg af nerve som kønt spil, men når man tørner sammen i lokal derby, så er dagsordenen 3 point, så tilfredsheden var stor.

Ingen af de to hold, kommer med noget der kan overraske den anden lejr, så kampen blev intens, med megen fight på midten af banen. Der var tendenser til nogle gode angreb, men vi mangler i opstarten, lige at få sat struktur på den sidste tredjedel af banen. For dagens modstander var det ikke meget anderledes da mange af deres chancer var forkølede skud udefra, som aldrig blev farlig for den Lars i målet, dog måtte han ud i en stor redning, hvor Rødekro havde en stor chance for at bringe sig på tavlen.
Efter en halv times spil, var Hjordkær på spil i Rødekros felt, hvor en Rødekro spiller lidt unødvendigt plantede to arme i ryggen på Jeppe, så dommeren ikke så anden udvej som at fløjte straffe, dette omsatte Tayfun til føring 1-0. hvilket også holdte til pause.

I anden halvleg stiger intensiteten blandt de to hold, hvor nærkampene bliver hårdere, dog stadig på et niveau hvor det kan accepteres fra dommeren, men også med en farlig masse galde fra Rødekros træner, som mente der var frispark og gul kort, hver gang en Hjordkær spiller var inden for 2 meter af en Rødekro spiller.
Det blev så ikke til deres fordel, da de selv ville spille med musklerne og begyndte at hænge lidt bagefter, kom der 4 gule kort flyvende i en jævn strøm, et til Hjordkær og tre til Rødekro, hvor Rødekro i en periode spillede med to mand i undertal. Det var dog i den periode, hvor Rødekro kom til deres største chance, da en af deres bedre spillere, kom til en friløber med Lars i målet, men han stivnede til sidst og sparkede i sidenettet.

Hjordkær famlede til tider efter deres angrebsspil, men der var dog et par store chancer, som desværre ikke havde den fornødne kvalitet. Dog havde Hjordkær meget godt styr på Defensiven, hvor der var ro på, og Rødekro igen og igen kun havde lidt skud udefra. Defensiven er et vigtigt udgangspunkt, hvilket gav grundlaget for sejren, den kunne måske have været større i vores overtals periode, hvis vi havde satset lidt mere. MEN tre point i lokal opgøret, og tre sejre i de første tre kampe, det er sgu mega godkendt, så skal vi bare forblive ydmyge, og stadig kæmpe for hvert point i gruppen.
Næste kamp bliver igen i mod et af de forventede tophold, når vi Tirsdag skal et smut til Løjt.