Kampens spiller: Nicolai Skau Meineche
Målscorer: Robert Malefijt, Nicolai Skau Meineche og Jeppe Clausen

Nicolai Skau MeinecheRobert MalefijtJeppe Clausen

VIGTIG SEJR I BUNDKAMP

Der var fart over feltet da kampen mod FVB og Hjordkær blev fløjtet i gang onsdag aften. Indenfor de første par minutter blev FVB overspillet 2 gange, hvor Hjordkær brændte store chancer.
Man fik derfor et indtryk af, at kampen nok ville blive afgjort hurtigt. Men efter en små 5-10 minutters spil scorer modstanderen på en dødbold, hvor Lars Zeiß’ timing var ikke eksisterende, hvorfor FVBs mindste spiller kunne heade bolden i mål på bagstolpen, bolden fløj ovenikøbet imellem Tayfuns ben, tilbage til det med heldet..

Hjordkær scorer dog kun få minutter bagefter, hvor Robert efter en god stikning banker bolden sikkert i mål. De næste 20 minutter skabte Hjordkær mange store chancer, hvor Jeppe på en af disse, finder Nicolai på kanten af felten, som placerer bolden i målet efter en god tilbage aflevering.

Vi er foran 2-1 til halvleg og vil nu lave flere mål en de andre og holde koncentrationen i det defensive.
Det bliver dog kun til en enkel pind mere, så kampen ender 3-1. Men flot defensiv præstation, hvor FVB kun blev lidt farlig i de sidste minutter af kampen, hvor Lasse Unger fik en af de mindre gule kort.

Nu venter Abild på søndag, hvor vi i den grad vil revanchere os for den dårlig præstation tidligere på sæsonen!