Kampens spiller: Morten Bryld
Målscorer: Morten Bryld

Gunnar Jonsson Morten Bryld

Point deler mod oprykningskandidater

Vi vidste det ville blive en svær kamp mod Løjt, som forinden kampen stadig havde oprykning at spille for.
Vi ville dog også slutte sæsonen godt af og have revanche for den første kamp i sæsonen.

Vi starter lidt sløvt ud, hvor Løjt satser alt på dødbolde – lige fra indkast til frispark fra deres egen bane halvdel. De bliver også lidt farlige engang i mellem, som gør vi får lidt svær ved at få vores spil i gang. Løjt er heldige og scorer direkte på et indlæg. Heldet har simpelthen ikke være med os i denne sæson.

Herefter sætter vi os på kampen og får skabt en rigtig god mulighed, hvor Thomas Nissen brænder en stor chance ved bagstolpen efter et fladt indlæg.

I 2. halvleg sidder vi på alt spillet og Løjt står længere og længere tilbage på banen. Vi får dog kun skabt enkelte - men meget store chancer, som vi ikke får udnyttet.

I 80’ minut cirka er der hånd på bolden i feltet og vi får straffespark, som Morten Bryld sikkert sparker ind. En mand der siger, han aldrig har brændt straffe.

Det var en god kamp hvor der blev fightet fra begge sidder. Med lidt held havde vi dog også fået en sejr. Kampen ender 1-1. Selvom det blev en uafgjort så føltes det på en måde alligevel som en sejr.
Vi kan ønske Aabenraa tillykke med oprykning efter kampen, som vi nu skal møde på lørdag.