Kampens spiller: Kevin Zeiß
Målscorer: Jeppe Clausen 2

Kevin Zeiß Jeppe Clausen

SIKKER SEJR I LOKALBRAG

Lad det være sagt med det samme, omgivelserne var en anden til Pokalkampen mod Hellevad. Der var arrangeret Hellevad og af Sydbank, der er ny sponsor af pokalturneringen!
Der var gjort klar med Powerbar, energidrik og trøjerne hang på bøjler til spillerne i omklædningsrummet. Der var indløb til kampen, med børn fra Hellevad og Hjordkær, og så var der fyldt på lægterne, med rigtig mange tilskuere fra begge lejre, hvor ca.350 var og se kampen, og hygge sig i de super omgivelser, der var sat op til kampen, hvor der var aktiviteter til børn og pølsevognen så også godt besøgt ud!

Nu til kampen, som startede med Hjordkær som tone angivende, og Hellevad ,som stod stabilt, og levede lidt på lange bolde, som til var svære at arbejde med for Hellevads angriber overfor et bevægeligt Hjordkær forsvar. Efter 18 minutters spil, får vi også udbytte af vores spil, da Robert bliver sendt afsted og finder Jeppe med en tværpasning, som han udnytter til at bringe os foran med 1-0.

Vi spiller i første halvleg fornuftigt rundt og får lov til at være meget på bolden, hvilket vi lige skulle vende os til, og der kommer også sporadiske tilløb til chancer uden de bliver store. Derfor var det også kærkomment da Robert endnu engang kommer til baglinien, efter en halvtime, og slår et forkølet indlæg, som triller hen til keeperen, hvis første berøring ikke var af den perfekte slags, så bolden hopper hen til Jeppe, som noget overasket får bolden skubbet over stregen til 2-0. Som også holder til pausen.
Målene kan ses på linket her

I anden halvleg går tempoet lidt ud af kampen, og det bliver meget frem og tilbage, dog uden at det bliver til de helt store chancer, indtil vi når afslutningen på kampen, hvor Hellevad får en stor chance, men hvor også Robert og Jeppe var meget tæt på. Derfor var det ikke ufortjent at Hjordkær løb med sejren, dog ikke så sikker som vi måske troede før kampen.

Nu gælder det så igen turneringen, hvor vi skal op i mod topholdet fra Aabenraa, som har en et stærkt hold bestående af Talent og rutine, hvilket uden tvivl nok skal få dem op i Serie 3, vi må dog se om vi ikke kan drille dem lidt og stå imod det pres der ville komme på os.

Derefter gælder det igen pokal fodbold, hvor vi får besøg af serie 3 holdet fra Bylderup.