Kampens spiller: Kevin "KP" Petersen

Målscorer: Tayfun Ilhan 3 & Selvmål

Kevin Petersen Tayfun Ilhan

DE BRÆNDTE CHANCERS KAMP

Så kom dagen hvor der igen skulle spilles om point. Første turneringskamp er altid lidt speciel, hvor alle hold lige skal finde ud af hvor niveauet ligger. Når man så skal en tur til Bredebro, er fornemmelsen ikke anderledes, da de var total ukendte for Hjordkær holdet. Det var et Hjordkær hold, som manglede et par store profiler i Lasse Unger, Michael Sørensen og Daniel Petersen. Men hvor vi stadig på papiret stillede et ganske slagkraftigt hold. Hvor der var glædeligt at se comeback Tayfun og Jeppe Clausen, som til dagens kamp var anfører og havde trukket i nummer 3, nummeret som måske kunne have vist hans scorings total efter 90 min. Men desværre blev det nærmest kun til tre minutter, inden en fiber satte en stopper for comebacket.

De første minutter, skulle begge hold lige føle hinanden an, hvor spillet var meget nervøst og holdene ville gerne undgå at lave fejl. Nervøsiteten var måske også det der var grund til at en Bredebro spiller fik alt for let ved, allerede efter et par minutter, at slå et indlæg til en total umarkeret medspiller på bag stolpen, som på mystisk ikke bragte hjemmeholdet i front, men placerede bolden på opstanderen. Dette var måske det wake-up call som Hjordkær holdet havde brug for, da de nærmest i resten af kampen var spil dominerende, dog var Bredebro i første halvleg stadig farlige på omstillinger. At Hjordkærs førings mål efter 10 minutter skulle komme efter et selvmål, hvor en Bredebro spiller heroisk kæmper sig foran dagens spille Kevin ”KP” Petersen på kanten af feltet og udplacerer deres keeper, var vist meget godt for et Hjordkær hold, der skulle vise sig at være meget uskarpe denne eftermiddag i Bredebro.

Efter 30 minutters spil, er det som om gassen går af ballonen ved Bredebro holdet, som skiller mere og mere af på midten, og Hjordkær sætter mange stærke angreb ind og spiller sig til mange store chancer, på dybde løb fra midtbanen og specielt Robert på højre kanten er en evig trussel for Bredebro spillerne, som nok har susen for ørene kampen igennem. Desværre omsætter vi ikke store chancer før pausen til at udbygge føringen. Hvor både Robert, Tayfun, Lars Zeiß, Thomas N og KP alle havde store muligheder. Heldigvis havde vi en defensiv, godt styret af Brian Schmidt, som havde en god skraldemand i Gunnar ved hans side og Jeppe Petersen på kassen, som ikke gav mange chancer væk. Nicolai Skau Meinche og Michael Lorenzen, på backerne, var med til først og lukke af og der gav også plads til at de kunne være med til at starte vores angreb, specielt Nicolai, om det så foregår i midten eller på backen, som nok er lidt uvant, så er der bare en dejlig ro på bolden, når den er for hans fødder.

I anden halvleg blev vi meget mere dominerende og chancer blev ikke mindre eller færre, tværtimod stod man efter en times spil og blev lidt nervøs for om vi ikke selv kunne score i dagens kamp. Angrebene og chancerne kom som perler på en snor og man må rose Bredebros keeper, for virkelig at tage fra, modsat må vi også kunne forlange mere af vores offensive kræfter, som bestemt ikke kunne give banen skylden til dagens kamp. Arkitekterne bag mange chancer, var vores centrale midtbane med to unge med samme fornavn, nemlig Kevin, med efternavnene Petersen og Zeiß, som begge igen heldigvis har lysten til at snøre støvlerne, var her, der og alle vegne, med et løbepensum, som ikke burde være muligt efter deres korte opstart! Og så er det som om de har spillet fodbold i mange flere år som de har, de laver ikke mange fejl og spiller med overblik og rutine, der gør at deres medspillere har nemmere arbejdsbetingelser. De havde til denne kamp, fået hjælp fra sidste års anfører, Nicolai Hansen, som har mulighed for at hjælpe når han er hjemme, og han var roen selv på bolden og var hele tiden spilbar, det var ikke til at se han ikke havde spillet i lang tid, indtil han begyndte at hive lidt mere efter luften i anden halvleg.

Vores angribere, Thomas, Robert og Tayfun, var der ikke meget at sætte på, lige bortset fra mål. De lå hele tiden og lurede på chancerne, som før nævnt også kom igen og igen, hvor de skal have stor ros for at komme frem til dem, og det er positivt at chancerne bliver skabt, så arbejder vi med effektiviteten til de næste kampe J Bredebros bag kæde og keeper havde i hvert fald nok at se til denne eftermiddag, hvor farten var en stor forskel på Hjordkærs forreste ti l Bredebros bagerste. Så da først Tayfun efter 80 scorer til 2-0 på oplæg fra Robert, er det som om roen falder på hos de forreste og de spiller chancerne lidt større til sidst, hvilket resulterer i flere chancer til Tayfun, som indenfor de sidste 10 minutter måske skulle have lavet 5 kasser, men da Thomas og endnu engang Robert sætter ham op til to kasser mere, laver han et hattrick de sidste ti minutter, hvoraf de to med højre benet så meget kølige ud!

Alt i alt en god sæsonåbner, hvor vi på udebane laver og fire mål og holder nullet bagude. Der var godt humør og fart i spillet, så det ligner bestemt noget der kan bygges videre på. Det bliver nu spændende og se om vi også er klar, når næste weekend byder på lokal opgør, når vi skal et smut til Rødekro. Et Rødekro hold der de sidste par sæsoner har set stærke ud, og har været med i den sjove ende. De led dog et nederlag i Aabenraa i åbningen, så de vil nok meget gerne på tavlen mod Hjordkær, så vi skal virkelig være klar fra start og spiller vi som i det meste af kampen i weekenden, så er vi godt på vej.

Næste kamp: Lørdag d.6/4 kl.15:30