Kampens spiller: Thomas Nissen & Brian Schmidt
Målscorer: Thomas Nissen

Thomas NissenBrian Schmidt
    Tre point i åbningskamp

Så kom dagen endelig hvor vi skulle spille vores første kamp i efterårs turneringen.
Abild var på besøg på Hjordkær Stadion mandag aften, hvor vi startede sæsonen godt med en 2-0 sejr.
Selvom holdet manglede et par profiler til dagens opgør, så spillede vi en rigtig god kamp. Vi var meget dominerende i første halvleg, hvor vi kom frem til mange chancer og fik scoret 2 mål.
Forsvaret havde rigtig godt styr på modstanderene i samarbejde med vores midtbane. Kanon fighter indsats af stort set alle spillere.

I 2. halvleg fortsætter vi presset og skaber igen mange chancer.
I slutningen af kampen gik pusten dog lidt af begge hold, som resulterede i en del forhastet spil fra begge sider, hvor chancerne ikke blev spillet store nok fra Hjordkær spillerne. Abild havde ikke voldsom meget at skyde med i 2 halvleg, hvorfor dette endte med de 2-0 til Hjordkær.

På lørdag skal vi møde Hellevad i det lokale derby opgør, som også er kommet godt fra start i denne sæson. En kamp vi ekstra gerne vil vinde.