Målscorer: Jeppe Clausen 3, Tayfun Ilhan 2 og Michael Sørensen

Kenneth Mathiessen Jeppe Clausen
Tayfun Ilhan Michael Bundgas Sørensen

Jubilæums- og mål fest.

Til klubbens 100-årige jubilæum var der til kampen mod Bredebro mødt flere hundrede mennesker op. Det giver selvfølgelig motivation til hele holdet – og så smager øllene også bedre efter en sejr (som man siger).
Vi skulle dog bruge 3 point i dag, hvor der på kampdagen kun var 1 point imellem Hjordkær og Bredebro. Vi kommer hurtigt foran direkte på frispark, hvor keeperen muligvis har placeret sig selv lidt forkert – vi skiftede i hvert fald fra en venstrebenet Tayfun til en højrebenet Jeppe, som sætter bolden sikkert i mål.

Kort tid efter kommer vi på 2-0, som bliver en føring vi holder til halvleg. Vi vil gerne holde nullet og lave flere mål efter pausen.

Bredebro knækker lidt sammen i 2. halvleg hvor vi sidder mere og mere på bolden.
Vi kommer hurtigt på 4-0 og nu var det kun et spørgsmål om hvor meget vi ville vinde med. Vi vinder kampen 6-0, hvor vi i den grad viser vores klasse.
Nogle vil måske sige Bredebro var dårlige, men det var nu mere et velspillede Hjordkær der fik dem til at se dårlige ud. Vi skal dog ikke flyve for langtid på den lyserøde sky!
På lørdag venter lokal derbyopgøret hjemme mod Rødekro, hvor vi gerne vil have revanche for en sløj 1-1 kamp tidligere på sæsonen.