Målscorer: Thomas Nissen og Brian Schmidt

Daniel Petersen Thomas Nissen

ÆRGELIGT NEDERLAG

Til dagens kamp kom Højer på besøg, hvor vi i den grad skulle have 3 point på kontoen.
Vi startede også godt ud. 2-0 føring efter små 20 minutter. Kort tid efter scorede Højer på et ellers dårlig indlæg, som fik lov til at trille igennem flere spillere i forsvaret.
I slutningen af 1. halvleg flød spillet dog mere og det virkede til vi var i kontrol.
Der var dog ingen tvivl om at vi ikke spillede det bedste fodbold i 1. halvleg, hvor holdet ikke virkede helt tændt.
Så nu skulle vi op på 100% i 2. halvleg og hive sejren hjem.
Dette skete dog slet ikke. Højer får udlignet til 2-2 efter et klassisk klumpedumpe mål, hvor vi hverken får tacklet eller clearet bolden rigtigt. Det samme sker ved deres mål til 2-3.

Vi satser lidt til sidst for at score et mål, som dog kostede et mål i den anden ende. Kampen ender derfor 2-4 til Højer. Generelt en skuffende indsats, i sær hvis man tænker tilbage på de to forrige kampe. Vi må dog op på hesten igen.
På tirsdag gælder det næste pokal kamp mod Gråsten fra Serie 3, som må siges at være godt kørende i deres pulje – ingen tvivl om det bliver en svær kamp, men vores hold har også potentiale til at slå gode serie 3 hold!

Lørdagen venter næste serie 4 kamp, som skal vindes foran et stort antal publikum, hvor der er byfest i Hjordkær og fodbold klubben markerer foreningens 100 års jubilæum.