Kampens Spiller: Nicolai Jensen

Målscorer: Sune Jessen 3 & Rasmus Thy

Nicolai JensenSune JessenRasmus Thy

God fight og 100 procent fokus skaffede 3 points på udebane

Sønderborg Fremad er oprykkere ligesom Hjordkær UIF, og da vi mødte dem i første kamp, blev det også til en stensikker 6-0 sejr. Så forventningerne til denne kamp var at det skulle blive til 3 points i dag igen. Dog var vi godt klar over, at kampen først er vundet når sidste fløjt har lydt og alt kan ske i fodbold, så det var et meget fokuseret HUIF hold som løb på banen til denne kamp.

I 1. halvleg første minut lykkes det for HUIF at presse Fremads forsvar så meget, at Sune Jessen opsnappede bolden og spillede herefter en hel fra Rasmus Thy fri på kanten af feltet. Og her omsatte Thy oplægget med et flot langskud til en scoring, 0-1 til HUIF. Så kom der 79 minutter hvor Fremad pressende på, og HUIF kun var farlige på kontrastød. Fremad fik flere gange spillet sig fint igennem til større og mindre chancer. Disse chancer var dog ikke noget som Jeppe Petersen i målet ikke kunne klare, og han holdt os flot inde i kampen med flere gode redninger. Vi hjalp os ikke selv i dag, da vi fik skrabet 3 gule kort frem til 3 forskellige HUIF-spillere. Derudover fik HUIF-træneren, Dan Biel, også brokket sig frem til et gult kort. Disse gule kort var et bevis på at der også var en dommer med i kampen i dag, men jeg har lært at hvis man intet godt har at sige om en, skal man holde sin mund! Så fremad fik lov til at spille i overtal i en halv time, hvilket ikke gjorde det lettere for os, dog må man sige at alle spillere i dag fightede alt hvad de kunne, og der var en god positiv stemning og opbakning af hinanden som har manglet i nogle af de forrige kampe, så Fremad kom ikke tættere på at score end det de allerede havde været. Og da vi som sagt hele tiden var farlige på kontrastød, lykkes det for Sune Jessen at lukke kampen i de sidste 10 minutter med et vaskeægte hattrick til slutresultatet 0-4 til HUIF, og 3 vigtige points var sikret!

Nicolai Jensen spillede en fremragende kamp i dag, hvor han med flere vigtige indgreb kampen igennem havde stor indflydelse på sejren, blandt andet med en sidste sekunds clearing på vores egen målstreg midt i kampen. Så det var fuldt fortjent at han i dag blev valgt som kampens spiller af sine medspiller i omklædningsrummet.

Næste Kamp er på udebane imod Bov IF i Kruså torsdag den 22. september kl. 19.15 på deres kunststofbane. En vigtig kamp hvor vi håber på medrejsende fan opbakning på sidelinjen.

Kampfakta:

01 minut: 0-1: Rasmus Thy (Sune Jessen)

15 minut: Gult kort (Lasse Unger)

45 minut: Gult kort (Nicolai Hansen)

65 minut: Gult kort (Dan Biel (Træner))

72 minut: Gult kort (Tayfun Ilhan)

80 minut: 0-2: Sune Jessen (Thomas Nissen)

83 minut: 0-3: Sune Jessen (Niklas Møller)

88 minut: 0-4: Sune Jessen (Straffe)

Kampens spiller: Nicolai Jensen