Menu

Turneringsstart

image Hjordkær UIF
25. marts 2023 kl. 20:18

SÅ STARTER KAMPENE OM POINT IGEN

Søndag kl.14:00 starter vores serie 3 hold op med turneringen igen.
Træner Dan Biel har gjort sig følgende tanker.

Det er en kamp som vi har set frem til siden vi startede op på træningen den første lørdag i februar, og en kamp som jeg vurderer vi er max klar til! Vores opstartsperiode har været noget nær optimal, hvor fokus har været på at få bygget en rigtig god kondition op, få spillet truppen godt sammen og få sat en masse selvtillid ind på kontoen. Så med en masse intense træningspas og 3 træningskampe hvor 2 blev vundet og den sidste endte uafgjort plus en træningsweekend i Skærbæk melder serie 3 truppen sig nu max klar til turneringen.

Det er vores 2. sæson i serie 3 nu, og målsætningen er at få etableret holdet som et solidt serie 3 hold, som så på sigt stille og roligt kan begynde at kæmpe med i den sjove ende af tabellen. Første delmål er at få skrabet 19 points sammen, hvilket er min vurdering det der skal til for at undgå nedrykning fra serie 3, herefter skal vi kigge opad i tabellen for at se om der er kampe nok tilbage til at vi kan avancere op på de sjove placeringer. Puljen består denne gang af en del lokale hold som ligger geografisk tæt på os, og som vi har et godt kendskab til ligesom de har til os. Så det lover godt for gode, spændende og jævnbyrdige kampe i puljen i denne sæson.

Kl. 14:00 på hjemmebane tager vi imod Ravsted UI. Ravsted var vi i pulje med sidste sæson, og her havde vi to gode, tætte og spændende opgør imellem os. Så vi ser frem til søndag, hvor der igen venter et godt, tæt og ligeværdigt opgør, og hvor vi efter de 90 minutter forhåbentligt kan starte serie 3 turneringen med en hjemmesejr.

Vi får dog brug for Hjordkærs 12. mand på tribunen på søndag til at støtte og heppe holdet til sejr, så mød op til en hyggelig dag på stadion og se noget god fodbold. Det er som altid ganske gratis at komme til bold i Hjordkær og så kan der købes kolde øl, sodavand og lækre grillpølser til favorable priser på sidelinjen.

Jeg håber vi ses!

Luk