Menu

Højer - Hjordkær

image Hjordkær UIF
03. april 2024 kl. 10:07

Højer - Hjordkær 1 - 2 

Kampens Spiller: Rasmus Thy
Målscorer: Tayfun Ilhan og Thomas Jacobsen

Rasmus ThyTayfun IlhanThomas Jacobsen

En rodet affære i det våde vest

Så var det atter tid igen for at serie 3 kunne komme ud på græsset og spille om point efter 5 måneders pause.

Kampen starter som man havde forventet, fight, tacklinger og knap så kønt spil efter en lang pause og en græsplæne der til tider mindede om en sump.

I det 18. minut skulle man tro at Hjordkær havde haft Mr. Miyagi som træner, Nicolai Hansen får på magisk vis benet op i hovedhøjde og får sat et karate spark i hovedet på en Højer spiller, som desværre giver et gult kort.

Der skulle dog kun gå 6 minutter, så var vi lige mange på banen igen, da Højer får et gult efter at Sune flot prikker bolden rundt om modstanderen, hvor modstander kvittere med en tackling der kan kategoriers som en lidt sen tackling bagfra.

I det 24. minut sker der det der skal ske, Tayfun Ilhan sætter flot to spillere og sender bolden elegant men med et hårdt spark igennem benene på målmanden.

Der skulle dog kun gå 2 minutter så udligner Højer på et hjørne, som bliver sendt flot ind til forreste område hvor målscoren flot flugter den over i det lange hjørne.

Efter dette sker der ikke så meget mere i 1. Halvleg, det ville Thomas Jacobsen dog anderledes i det 44. Minut. Efter flere forsøg fra 4 forskellige spillere, en kort fortvivelse om Messi var med for Hjordkær, får Hjordkær sendt den i kassen med det 5 skud på 4 sekunder.

Stilling til pausen er 1-2 til Hjordkær.

  1. halvleg er ikke noget at skrive hjem om, kampen bliver noget mere rodet og dommerpræstation går hen og bliver noget af en rutchebane. Højdepunktet i halvlegen var da Michael ‘Bundgas’ Sørensen i det 72. minut bliver sendt ud med et gult, om det var retfærdigt, det kan diskuteres.

Hjordkær holder dog Højer fra de helt store chancer og tager 3 gode point med hjem.

Tillykke til Rasmus Thy der bliver kåret til kampens spiller. Rasmus leverer en flot præstation i det defensive men også i det offensive, hvor det også blev til en assist på det første mål.

SOM NOGET NYT KAN MÅLENE FRA KAMPEN SES PÅ YOUTUBE⚽

VI SES PÅ STADION SØNDAG

Luk