Menu

Lundtoft - Hjordkær

image Hjordkær UIF
01. maj 2024 kl. 08:31

Lundtoft - Hjordkær 2 - 1 

Kampens Spiller: Oliver Stabel
Målscorer: Sune Jessen 1

Sune JessenOliver Stabel

Skuffende nederlag

Efter en flot præstestation og 3 point mod Dybbøl i sidste uge stod den denne gang mod Lundtoft på udebane. Vejret og humøret var godt og troen på os selv var kommet tilbage efter kampen mod Dybbøl. Trods en udebane var en masse folk mødt op for at bakke op.

Dog går det ikke helt som forventet og efter en stille og rolig start hvor vi sidder meget på bolden og holder den i egne rækker, slår Lundtoft en lang bold og får bragt sig foran til 1-0 efter 13 min spillet. Derefter presser Hjordkær på for at komme tilbage i kampen. Efter lidt for mange tabte bold og små chancer ligger Tayfun Ilhan et godt hjørne spark og Sune Jessen header den i kassen til 1-1 efter 29 min spillet.

2 halvej bliver sat i gang og Hjordkær sidder meget på spillet, dog kommer der ikke de største chancer før Sune Jessen modtager bolden og dribler mod målet, målmanden reder bolden men den ender ved Philip Stabel som ligger den i nettet men bliver dømt offside så stadig 1-1.

Lundtoft får sendt en lang bold afsted som de kynisk udnytter og scorer til 2-1 efter 76 min spillet. Efter målet presser Hjordkær på og jagter en udligning, flere store chancer falder undervejs men ingen kan få bolden i kassen. Efter 94 min spillet fløjter dommeren af og Lundtoft vinder 2-1. alt i alt en skuffende kamp hvor spillet et kørte som smurt.

SE ALLE MÅL HER

 

Luk