Kampens Spiller: Lasse Unger

Målscorer:

Lasse Unger

Hjordkær mødte et bedre hold på dagen

Fredag aften skulle Hjordkærs serie 3 hold afsted på en svær udebane i Aabenraa. AABK, som rykkede ned fra serie 2 i sidste sæson, var kommet blandet fra start med 2 uafgjorte og 1 sejr, så det var et hold som var tændt på for at få skibet tilbage på helt rette køl! Modsat var Hjordkær kommet perfekt fra start med 3 sejre i 3 kampe, så holdet var klar på at fortsætte den gode stime i mod AABK.

Første halvleg er en forholdsvis lige affære hvor AABK et par gange er farlige foran mål og ligeledes kommer Hjordkær også frem til enkelte chancer. Taktikken fra Hjordkær var klar, står stærkt og kompakt i den defensive linje og så ellers leve på omstillingsspillet. Og fornemmelse i første halvleg var også at Hjordkær havde godt styr på sagerne, også selvom vi ikke havde bolden så meget som vi måske gerne ville have, så stod vi stærkt og AABK virkede til at blive mere og mere frustreret over ikke at blive farligere i deres spil. I slutningen af halvlegen lige inden fløjtet fra dommeren får Michael Sørensen fra Hjordkær et dumt gult kort og vi spiller resten af halvlegen i undertal.

I halvlegen aftales der at fortsætte i samme dur som i første halvleg, stå stærkt og kompakt og så ellers lige klemme ballerne sammen indtil vi igen ville være fuldtallig. Herefter kunne vi så igen fokusere på vores omstillinger og forsøge at blive farlige foran AABK´s mål. Men AABK kommer flyvende fra anden halvlegs start, og vi er ikke rigtig på plads, vi er i undertal og allerede i det første minut af anden halvleg scorer AABK til 1-0. Så går der 2 minutter yderligere og vi begår et dumt straffespark som AABK udnytter til 2-0. Vi er nu fuldtallige, men formår ikke rigtigt at komme tilbage i kampen og AABK scorer igen til 3-0 og 4-0 forholdsvis hurtigt efter hinanden og lukker reelt kampen. Vi ender med at tabe fortjent med cifrene 5-0.

Næste kamp er på hjemmebane søndag den 3. september kl. 15.00 hvor vi møder en anden nedrykker fra serie 2, nemlig Gråsten Boldklub. De øvrige resultater i ugens løb har dog flasket sig for os i Hjordkær, og vi kan med en sejr kommer foran på 1. pladsen med 4 points ned til nummer 2 i kampen på søndag. Så vi har brug for alt den support som vi kan få, så tag hele familien, vennerne, naboerne og hvad I ellers kan finde med på stadion og støt holdet frem til sejr! Og kom gerne i god tid, da klubbens serie 5 hold spiller kl. 13.00, og de kan med en sejr sikre sig at spille med i serie 5, 1 puljen, som kan give oprykning til serie 4. De har ligeledes brug for alt den støtte som de kan få!

Der sælges som altid øl, sodavand og grillpølser på sidelinjen til favorable priser!

Vi ses!

Kampfakta:

42 minut:         Gult kort Michael Sørensen

46 minut:         1-0: AABK

48 minut:         2-0: AABK

56 minut:         3-0: AABK

60 minut:         4-0: AABK

72 minut:         5-0: AABK

Kampens spiller: Lasse Unger