Kampens Spiller: Malthe Christensen

Målscorer: Philip Stabel

Malthe ChristensenPhilip Stabel

Rutinen overvinder ungdommen!

Torsdag aften var Hjordkær på besøg hos Dybbøl IU, og inden kampen i dag lå begge hold med 12 points i serie 3, og forholdsvis tæt på nedrykningsstregen. Så for begge hold i dag ville 3 points på kontoen lune rigtig godt. Og det var tydeligt fra kampens start at Hjordkærs drenge havde forstået budskabet, da der fra første fløjt stod HUIF på alt hvad der rørte sig. Og allerede efter 5 minutter kommer vi foran 0-1 på et hjørnespark hvor en Dybbøl forsvarsspiller bliver presset så hårdt at han scorer i eget net. I det 12. minut halvklare Dybbøls målmand et skud fra distancen og Philip Stabel følger op og sætter den ind til 0-2 til HUIF. De næste 20 minutter vader vi mere eller mindre i chancer af store og små karakter men formår ikke at lukke kampen som vi nok burde have gjort. Efter en halv times tid viser Dybbøl sig. Ved deres første hjørnespark stå vi og sover en smule og Dybbøl scorer til 1-2. Og nu kunne Dybbøls unge drenge lugte blod, og med deres store løbepensum lagde de pres over hele banen og gjorde det meget svært for HUIF-spillerne. Vi holder dog stand til pausen hvor vi igen hanker op i os selv og får snakket taktikken om at stå kompakt i kæderne igennem og går på banen med fornyet tro på flere mål og sejr.

I 2. halvleg bliver det igen en mere lige kamp, og vi bliver igen farlige foran målet på omstillingsspillet. Dog bliver Dybbøl ved at være løbestærke og presser os hele tiden hårdt og gør det meget svært for os at få flow i spillet. Dybbøl bliver også flere gange farlige foran vores mål, men vores bagerste kæde og målmand spillede i dag en rigtig god kamp hvor de rigtige beslutninger blev taget gang på gang. Især spillede Malte Christensen en god kamp på backen som også gav ham kampens spiller i omklædningsrummet efterfølgende. Så selvom det holder hårdt formår vi med en fokuseret og rutineret indsats at holde den lille føring hjem og vi vinder fortjent 1-2 over Dybbøls unge drenge.

Næste kamp er lørdag den 30. september kl. 14.00 på udebane imod Bov IF hvor der venter en meget spændende kamp om at holde fast i toppen af serie 3! Så kom gerne med på udebane og støt holdet frem til en sejr!

Vi ses!

Kampfakta:

05 minut:         0-1: Selvmål Dybbøl IU

12 minut:         0-2: Philip Stabel

30 minut:         1-2: Dybbøl IU

80 minut:         Gult kort Lasse Unger

Kampens spiller: Malte Christensen