Kampens Spiller: Whesi Roland Chuku
Målscorer:

Roland Wesi Chuku

Hjordkær var ikke stærke nok til at holde imod

Lørdag eftermiddag mødte Hjordkærs serie 3 hold AABKs ditto. Begge hold har stadig chancer om at spille med om oprykning til serie 2, så kampen var vigtig for begge hold for at ikke at blive sat af i oprykningsræset.

Vi vidste på forhånd at det ville blive en svær kamp da AABK er et godt hold og da vi allerede også have tabt første kamp til dem, skulle det være med fuld koncentration og fokus hele kampen igennem hvis vi skulle have points med hjem fra kampen.

Vi vælger at stå dybt og spille på omstillinger, hvilket før har været en fordel for vores hold. Men på dagen var AABK dog noget mere stærke end os, de var fra første fløjt til stede over hele banen med et utroligt flot løbearbejde og vi fik ikke meget tid på bolden. AABK bliver som sådan ikke megafarlige men de truer hele tiden fra distancen. Der skal også en tilfældighed til før de scorer, en nedfaldsbold i feltet efter et hjørne som i første omgang var blevet afværget, falder hen til en AABK spiller som mellem venner og fjender klapper til den og den stryger ind til stillingen 0-1. Vi formår ikke at blive rigtig farlige i 1. halvleg da AABK er os fysisk overlegne og de får igen scoret lige før pausen til 0-2.

Vi forsøger i 2. halvleg at presse dem længere fremme på banen og kommer også tættere på at få scoret, men vi bliver dog aldrig rigtig farlige foran deres mål. I de dødende minutter satser vi med mange fremme og de får sat en enkelt ind til slutresultatet 0-3.

I dag mødte vi et hold som var os overlegne på fysikken og på konditionen og vi kunne desværre ikke stille meget op. Dog skal det synes, at pga. de andre resultater i puljen, at vi stadig i høj grad er med i oprykningspillet endnu, og at vi allerede på lørdag kan tage et betydeligt skridt opad hvis vi formår at hive points med hjem fra Gråsten. Så tag og brug efterårsferien på at tage til Gråsten og støt drengene i kampen om oprykning når vi møder puljens nr. 1 kl. 13.00 på Gråsten stadion.

Vi ses!

Kampfakta:

32 minut:         0-1: AABK

34 minut:         Gult kort Nikolai Hansen

41 minut:         0-2: AABK

49 minut:         Gult kort AABK

93 minut:         0-3: AABK

Kampens spiller: Whesi Roland Chuku