Kampens Spiller: Jeppe Barsøe Petersen

Målscorer: Sune Jessen

Jeppe Barsøe PetersenSune Jessen
Hjordkær var ikke gode nok på dagen

Søndag stod den på topbrag i serie 3 på Hjordkær Stadion, gæsterne fra Gråsten Boldklub lå inden dagens kamp på en 3. plads og vi i Hjordkær indtog 2. pladsen i puljen. Så der var lagt op til et vigtigt opgør hvor begge hold med en sejr kunne spille sig op på en 1. plads i puljen. Gråsten, som er nedrykker fra serie 2, er et godt hold, så der skulle være fuldt fokus fra Hjordkærs spillere hvis denne kamp skulle vindes.

I første halvleg starter begge hold lidt afventende og mærker hinanden lidt an, men det går ikke længe før Gråsten får overtaget og spiller bolden flot rundt omkring os. Vi forsøger at lægge pres på deres boldholder og tvinge vedkommende baglæns eller ud til siden for at beholde overtaget på midten af banen. Det lykkes dog ikke helt som planlagt og Gråsten formår stille og roligt at spille sig mere og mere farlig foran vores mål. Og i det 21. minut og lige efter i det 25. minut scorer Gråsten 2 gange. Vi forsøger at hive op i os selv, og kommer også frem til små chancer og en 100 procents chance som vi desværre brænder. Der bliver fløjtet til halvleg og frustrationen står malet i Hjordkærs spillernes ansigter.

Anden halvleg starter, og vi forsøger igen at lægge presset højere op på deres midtbane. Dog skal det siges at Gråstens 2 midtbanedynamoer spillede en fantastisk kamp, og vi formåede aldrig rigtig at lukke ned for dem. I det 56. minut går det galt igen og Gråsten scorer til 0-3. Vi giver dog ikke op, og det lykkes nu at presse Gråsten tilbage på banen hvilket resultere i en scoring fra Sune Jessen til 1-3. Vi bliver ved, og vi bliver farlige, men er ikke skarpe nok foran mål når det gælder. Vi skal lige til at satse mere, med offensive indskiftninger, og gå helhjertet efter sejren, da Gråsten igen scorer og reelt lukker kampen. Troen forsvinder og vi formår ikke mere at blive farlige og ender med at tabe kampen 1-6.

En træls kamp, hvor der er flere ting der skal arbejdes med, inden den i næste weekend byder på to kampe mod de to nederste hold i puljen. Fredag skal vi til Ravsted kl. 18.00 og søndag tager vi imod Midtals på hjemmebane. Kom gerne og støt holdet til en eller begge kampe i weekenden.

Vi ses!

Kampfakta:

21 minut: 0-1: Gråsten Boldklub

25 minut: 0-2: Gråsten Boldklub

56 minut: 0-3: Gråsten Boldklub

61 minut: 1-3: Sune Jessen (Assist: Nikolai Hansen)

70 minut: 1-4: Gråsten Boldklub

73 minut: Gult kort Gråsten Boldklub

82 minut: 1-5: Gråsten Boldklub

90 minut: 1-6: Gråsten Boldklub

Kampens spiller: Jeppe Petersen