Målscorer: Robert Malefijt 2 og Tayfun Ilhan

Robert Malefijt Tayfun Ilhan

God start nok til sejr!

Hjordkær har fået en godkendt start på sæsonen, men det ser ud til at alle hold får point, så det er med, at sætte så mange point på kontoen, som muligt her i starten.

Der var mødt en del tilskuere op til dagens kamp, hvor vinden var frisk og bidende kold. Felsted-Varnæs-Bovrup(FVB) som kom til mødet med en smal sejr over Løjt og et smalt nederlag mod Aabk, så vi viste egentlig ikke rigtig hvad de kom med. En ting kan man dog sige, FVB var ikke helt oppe på beatet i starten af kampen, hvor de også så ud til at savne en målmand.

De første 25 minutter var Hjordkær spilstyrende, og det er også i den periode, at Hjordkær bringer sig foran, med både 1-0 og 2-0, hvor det første nok må sige at være den vikarierende målmands skyld, da et slapt skud Robert, triller stille og roligt ind til målmanden, derfor var blikket fra de fleste inklusiv dommeren egentlig vendt væk fra mål, da han pludselig står og famler efter den inde i målet. Hvorfor Hjordkær kunne juble over en tidlig scoring.

Målet til 2-0 var der ikke så meget tvivl om, hvor Daniel Petersen, finder Robert i dybden, som får sat sin direkte modstander og sikkert udplaceret målmanden.

Efter halvdelen af første halvleg, skifter FVB målmand, og om det var det der skulle til for at sætte dem i gang skal være usagt, men pludselig var de mere til stede i duellerne, hvor ikke alt hele tiden gik hjemmeholdets vej. Det var også som om flere spillere tog en puster, derfor var det heller ikke ufortjent at FVB får udlignet. En udligning der også skulle holde til pause.

I anden halvleg investerer begge hold en del i duellerne og det bliver ikke rigtigt til de store chancer, selvom Hjordkær holdet havde en god vind i ryggen. Dog får Hjordkær tildelt et straffespark, efter et hjørnespark, hvor udeholdet har mere som godt fast i Michael Sørensen. Et straffespark som Tayfun, omsætter til 3-1 med et kvarter igen.
Det var som om, at det gav mere ro på, og gassen gik også lidt mere af et ungt FVB hold, som spillede en god gang fodbold efter de første var overstået.

Dermed kunne Hjordkær sætte 3 point ind op kontoen, og vi kan indtil videre spille med i den sjovere ende at tabellen, dog er det stadig tidligt på sæsonen, men det er trods alt sjovere, som at skulle jagte hele sæsonen...