Bov - Hjordkær 1 - 1

Kampens Spiller: Nicolai Hansen
Målscorer: Sune Jessen

En svær udekamp ender i remis!

Lørdag eftermiddag var Hjordkær UIF på besøg hos Bov IF, som er en svær udebane hvor vi ofte i de forgangene sæsoner har haft svært ved at hive points med hjem fra. I dag var ingen undtagelse og det skulle blive lige så svært som det altid er. Inden kampen lå Bov IF på 3. pladsen og vi indtog 2. pladsen med et enkelt point mere på kontoen, så udover de 3 points var 2. pladsen i puljen også i spil.

Vi får en super start da vi allerede i det 3. minut kommer foran 0-1 da Sune Jessen opsnapper en dårlig tilbage aflevering til Bov’s målmand og runder ham og scorer i et frit mål. Det giver ro og selvtillid fra starten af, og vi står efterfølgende helt rigtigt på banen hvor Bov har det meget svært at komme igennem vores stærke forsvarskæde. Vi bliver farlige på kontra angreb i vores omstillinger fra egen banehalvdel og er også tættere på at score end Bov er i resten af 1. halvleg. Bov har dog bolden ca. 60-65 procent af tiden men formår ikke at blive farlige på nogen som helst måde og rammer ikke inden for rammen af vores mål en eneste gang i 1. halvleg. Vi går til pausen med en 0-1 føring.

Vi aftaler at fortsætte i samme spor i pausen, og blive ved med at stå tæt og kompakt i kæderne på banen. Og igen lykkes det også rigtig godt, og vi lader med vilje Bov have bolden en del af tiden, og de formår kun at blive farlige for distancen af. Det volder os dog ingen problemer at dække op for, både fordi de mangler kvalitet og fordi Nikolai Hansen spiller en brand kamp i forsvaret og styrer flot hele holdet fra den bagerste position, så vi gang på gang får lukket af for Bov’s dybdeafleveringer. Vi løber alle rundt med en tro om at denne kamp kan vi sagtens køre hjem hvis vi fortsætter i samme stil som nu. Men kampe er ikke ovre før det sidste fløjt har lydt, i det 94. minut af kampen, 1 minut før slutføjtet, hvor Bov nu har smidt alt frem, er vi en smule ukoncentreret i højre side, som gør at der smutter en Bov spiller forbi, han skyder den hårdt og fladt ind i feltet hvor vi akkurat ikke når andet end at sætte en tå på bolden før den lander ved en fremadstormende Bov angriber der via overlæggeren får banket bolden i mål til 1-1, som også ender med at blive slutresultatet.

Set over hele kampen er et uafgjort resultat ikke uretfærdigt og begge hold kan være tilfredse med dette. Og selvom det kan føles som et nederlag med et mål imod os i overtiden, så går vi derfra med stor gejst og selvtillid som vi kan bruge i de næste vigtige kampe i puljen. Og næste kamp er en af de mere sjove lokalopgør, de vi på søndag den 8. oktober kl. 15.00 på hjemmebane i Hjordkær, tager imod AABK som vi altid har gode, intense og tætte opgør i mod. Så kom og støt holdet frem til sejr på søndag, vi har brug for alt den hjælp vi kan få!

Vi ses!

Kampfakta:

03 minut:         0-1: Sune Jessen

62 minut:         Gult kort Lasse Unger

94 minut:         1-1: Bov IF

Kampens spiller: Nikolai Hansen