Dybbøl - Hjordkær 2 - 6

Kampens Spiller: Mads Heisel
Målscorer: Sune Jessen 4 Mads Heisel 1 Tayfun Ilhan 1

Sune JessenTayfun Ilhan

Efter to nederlag på eget græs, måtte vi op på hesten igen, med en tur til Sønderborg, hvor vi skulle møde Dybbøl IU.

Til kampen stod solen højt, en smule blæst og solid opbakning fra Serie 5 truppen og familiemedlemmer.
Vi har bolden i egne rækker, hvorefter der kommer en misforståelse ved en tværaflevering i forsvaret, som giver Dybbøl mulighed for at bringe sig foran 1-0 efter blot 2 min spil, og denne chance tog de. Efter blot 6 min spil kommer Hjordkær stærkt tilbage med et perfekt slået indlæg fra Nicolai Hansen til Sune Jessen som flugter den med hælen helt ned i hjørnet, mod en chanceløs keeper.

Da der var 31 min spillet, tager Sune Jessen et spark på mål, som har for meget kraft til at keeperen kan holde på bolden, hvorefter Mads Heisel var på plads, og fik bolden i nettet til stillingen 1-2 til Hjordkær.

Da 2. halvleg bliver fløjtet igang kommer Hjordkær hurtigt ud, hvor Mikkel Asmussen laver en perfekt timet stikning til Sune Jessen som frækt lobber målmanden, og scorer til 1-3 til Hjordkær. Endnu engang var Sune Jessen på spil som viste formidabel spillehumør, da han spiller en perfekt timet 1-2 kombination med Mads Heisel, og scorer til 1-4.

I minut 73 får Hjordkær et hjørnespark som Mickey Sjøgren slår på bagerste stolpe, hvor Sune Jessen overspringer forsvarsspilleren og header den i nettet og lukker derved endegyldigt kampen til stillingen 1-5.

Blot 6 min efter spiller Tayfun Ilhan en 1-2 med Sune Jessen som ligger den tilbage til Tayfun med hælen, som sparker den sikkert ind bag målmanden til stillingen 1-6. Dybbøl var dog ikke helt færdige, da en misforståelse i forsvaret gjorde, at der stod en Dybbøl spiller fri inde foran målet, som sparkede den ind til kampens stilling 2-6 til HUIF. Alt i alt, en god sejr, hvor alle spillere spillede en flot kamp, og leverede en solid holdindsats