Menu

Hjordkær - Dybbøl

image Hjordkær UIF
09. juni 2024 kl. 13:00

Hjordkær - Dybbøl 8 - 1 

Kampens Spiller: Sune Jessen
Målscorer: Sune Jessen 4 Rasmus Thy 2 Thomas Jacobsen 1 Mikkel Asmussen 1

Sune Jessen

Efter en sikker 5-3 sejr mod Broager UI, stød den denne gang til kamp imod Dybbøl IU.

Dybbøl fik en god start med et hurtigt mål allerede i de første fem minutter, som overraskede Hjordkær og bragte gæsterne foran 0-1. Hjordkær svarede hurtigt igen, da Sune Jessen udlignede med et flot frispark, der gik under muren og direkte i mål. Kort efter var Sune Jessen på pletten igen og bragte Hjordkær foran med et sikkert straffespark til 2-1.

Rasmus Thy udbyggede føringen efter et smukt indlæg fra Sune Jessen, som han omsatte til mål. Rasmus Thy viste endnu en gang sin målfarlighed og øgede til 4-1 efter et præcist indlæg langs jorden fra Patrick Biel. Sune Jessen fuldendte sit hattrick med et mål, assisteret af Thomas Jacobsen, hvorefter Thomas Jacobsen lukkede første halvleg med et flot mål, og øgede yderligere Hjordkærs føring til 6-1.

Efter halvlegen fortsatte Hjordkær deres målfest, og Sune Jessen scorede endnu et mål med en flot assist fra Rasmus Thy. Kampens sidste mål, til at afgøre kampen 8-1, blev scoret af Mikkel Asmussen, som fik, lobbede bolden over målmanden og efterfølgende headet i mål, efter en assist fra Sune Jessen.

I sidste ende var denne kamp ret vigtig for Hjordkær. Vi sikrede os tre vigtige point, der kan få stor betydning for vores placering i puljen.

Luk