Menu

Hjordkær-Rødekro

image Hjordkær UIF
10. maj 2024 kl. 23:09

Hjordkær - Rødekro 4 - 1 

Kampens Spiller: Sune Jessen
Målscorer: Sune Jessen 2 Mikkel Asmussen 1 Rasmus Thy 1

Sune JessenMikkel Asmussen

Efter en turbulent periode med svingende resultater, var det tid for Hjordkær til at genfinde formen i et spændende lokalopgør mod Rødekro IF. Med byfesten i fuld gang var tilskuertallene høje og god stemning, og der var ekstra pres for at hente tre point på hjemmebane efter det seneste nederlag ude mod Aabenraa.

Hjordkær indledte kampen med solidt spil og skabte tidligt flere gode muligheder. Efter 18 minutter, formåede Hjordkær at omsætte deres dominans til mål, da Sune Jessen udnyttede en fejl i Rødekros bagkæde og sikkert rundede keeperen, så han kunne bringe hjemmeholdet foran 1-0. Energien fortsatte hos Hjordkær, og efter 34 minutter udbyggede de deres føring. Philip Stabel leverede et præcist indlæg, og Sune Jessen var endnu engang på pletten med en flot header til 2-0.

Rødekro viste dog også tænder og formåede at komme tilbage i kampen efter en time, da de udnyttede en fejl i Hjordkærs forsvar og reducerede til 2-1. Efter reduceringen blev kampen mere hektisk, men det var Hjordkær, der holdt hovedet koldt. Efter 78 minutter udbyggede de deres føring, da Rasmus Thy sendte et skarpt hjørnespark ind i feltet, hvor Mikkel Asmussen stod klar til at sende bolden i nettet til 3-1.

Med bare få minutter tilbage af kampen, sikrede Hjordkær sejren definitivt. Sune Jessen drev bolden flot frem og lagde den af til Rasmus Thy, der sikkert scorede til slutresultatet 4-1.

Det var en vigtig sejr for Hjordkær, der efter en flot præstation kunne tage tre point mod deres lokale rivaler. En sejr, hvor alle spillere spillede en flot kamp, og leverede en solid holdindsats.

Se målene her

Luk