Kampens Spiller: Lasse Unger og Sune Jessen

Målscorer: Sune Jessen 4 og Jesper Karlsen 2

Lasse UngerSune JessenJesper Karlsen

Hjordkær UIF starter godt i serie 3

Ny oprykket i serie 3 og med blod på tanden for at komme godt fra start i den nye pulje, tog Hjordkær UIF´s 1. hold imod Sønderborg Fremad som ligeledes var ny oprykket til serie 3. Så på papiret lugtede det af en lige kamp mellem de to hold, dog skulle det vise sig at det ikke var tilfældet. Hjordkær var absolut det bedste hold på dagen og Sønderborg blev ikke farlige på noget som helst tidspunkt i kampen.

Hjordkær havde i kampen valgt at tage et mere defensivt udgangspunkt end de var vandt til i serie 4. Vi stod dybt og var kompakt imellem linjerne for at mindske pladsen for modstanderne, men også for at få vores midtbane mere i spil da der nu ikke var langt til nærmeste mand og vores hurtige små spil ville komme til dens ret. Med en dyb linje på banen, betyder det også at vi er længere fra modstanderens mål, men da vores forreste kæde er hurtige på fødderne, ville det ikke betyde det store, da vi var sikre på at vi nok skulle komme hurtigt frem på banen i vores omstillingspil.

Og ganske rigtigt som vi forventede det, stod vi dybt, lokkede modstanderen frem, erobrede bolden og i omstillingsspillet spillede vi os frem til mange gode chancer i 1. halvleg. Sune Jessen på højre kanten var især dygtig til at tage de rigtige løb frem i banen og han formår at score 3 gange i første halvleg og derved fuldføre et flot hattrick.

I anden halvleg kunne man mærke at Sønderborg Fremad begyndte at opgive tanken om at komme tilbage i kampe jo mere den skred frem. Det må være hårdt mentalt ikke at have en eneste afslutning i kampen. Vi fortsætter med vores taktik, tilgang og indbyrdes aftaler og kommer frem til flere gode chancer. Dog skal vi hen i det 79 minut før det igen lykkes for Sune Jessen at sætte bolden ind bag ved Sønderborgs målmand. Og så gik det hurtigt, da Jesper Karlsen i det 80. minut og 83. minut lukkede kampen med scoringer til 5 og 6-0. Vi vinder kampen fordi vi i dag følger taktikken til punkt og prikke, og det er en ren fornøjelse som træner, at se det ske på banen. Til slut skal der også lyde en stor ros til Lasse Unger og resten af forsvaret i dag da de lukkede alt ned hvad Sønderborg Fremad smed i hovedet på os. Forsvaret var det solide fundament i vores flotte 6-0 sejr i dag.

Lasse Unger og Sune Jessen deltes om kampens spiller i dag, da de hver især fik 7 stemmer fra holdkammeraterne i omklædningsrummet.

Næsten kamp er på hjemmebane søndag den 21. august kl. 16.00 mod Sønderborg Boldklub. Kom og støt 1. holdet i deres kamp for 3 points. I ved jo alle at den bedste måde at komme til hægterne igen efter Hjordkær Familie Festival om lørdagen, er med grillpølser, kolde drikke og underholdende fodbold på stadion!