Menu

Mindeord om Ole Nissen

image Ole Nissen Mindeord
12. december 2023 kl. 21:44
Mindeord om Ole Nissen

Kære fodboldvenner og familie,

Hjordkær har mistet en stor personlighed, som har betydet meget for mange mennesker i byen og foreningen.

Ord kan ikke beskrive hvor meget Ole betød for foreningen Hjordkær. Med sit altid gode humør, klar på at hjælpe og bakke op, hvor der var brug for det.

Ole har været omkring i mange år og trænet flere generationer på banerne i Hjordkær. Vi mister en stor kapacitet og personlighed, for hvem lokalfodbolden i Hjordkær betød meget mere som store klubber og hold omkring i ind og udland. Han brændte for byen, klubben og folkene omkring skulle have det godt, han rummede alle, uanset niveau og tilgang til diverse hold. Et klubikon og en frivillig, som efterlader et stort tomrum i klubben.

Man fandt altid fælles fodslag, selvom man kunne være uenig, så foregik det altid i en god og afslappende tone og der var altid godt humør. Ole var en ægte ven og et godt menneske, han var omsorgsfuld for alle i klubben og man gik aldrig forgæves til Ole, hvis der var noget man var i tvivl om eller skulle have hjælp til.

Ole har altid støttet personer og opmuntret dem der havde det lidt svært. Der er ingen tvivl om at Hjordkær har mange flere medlemmer, fordi der var plads til alle, også selvom man ikke var den næste verdensstjerne.

Det var svært ikke at blive smittet af hans positive væsen når han var omkring.
Han var dedikeret overfor rollen som frivillig, og det er nærmest umuligt at nævne alle de roller han har haft i klubben.

Så der er ingen tvivl om, at hans holdninger, visdom, råd og generelt hans positive væsen vil blive dybt savnet.

Han elskede at hygge og han kan være stolt af det han efterlader sig i en alt for tidlig alder og under så tragiske omstændigheder.

Han har berørt så mange mennesker, og han vil altid forblive i vores tanker og hjerter.

Men nok så meget klubmand Ole var, så var han også et kæmpe familie mennesker. Hvor Kirsten og hans drenge har fyldt meget og han har været meget dedikeret og fulgt deres vej gennem livet intensivt, hvor afstande ikke har været nogen hindring.

Han var der altid for familien og vi kan slet ikke fatte hvad i må gå igennem i denne svære tid.

Vi skal være taknemmelige, at vi fik lov til at få en del af Ole og familien, som altid vil være en kæmpe stor del af Hjordkær UIF.

Vi skal give tid til sorg og vi vil være der for jer altid.Du havde altid tid til andre og var lydhør, nu er tiden desværre taget fra dig og alle os andre.

Ole, du vil aldrig blive glemt. Tak for alt du har givet os. Vi vil savne dig, men vi vil også huske dig med kærlighed og taknemlighed for altid.

 

Hvil i fred, kære ven.

Brian Thams Hinrichs
Formand
Hjordkær UIF Fodbold

Luk