Kampens Spiller: Oliver Stabel

Målscorer: Rasmus Thy

Oliver StabelRasmus Thy

Ingen fokus fra Hjordkær bliver hårdt straffet!

Fredag den 8. september var Hjordkær besøg hos Ravsted UI, et hold vi ofte spiller lige kampe med, men stadig et hold vi skulle slå hvis vi skulle holde os til i topstriden af serie 3. Så med 2 nederlag i bagagen var det i aften vi skulle rejse os og hive 3 points i land.

Men lad mig sige det med det samme, vi spillede elendigt i første halvleg og indkassere også 4 kasser. Hvorfor gør vi så det, ja for det første er vi slet ikke fokuseret nok og vi holder ikke de aftaler vi har lavet i taktikken. Derudover er vi alt for sløset i vores omgang med bolden hvor flere lette tæmninger og træk hopper fra os. Vores afleveringer får ikke fart nok og bliver endda også til tider spillet lige i benene på vores modstanderne. Vi viste inden kampen at Ravsted ofte spiller med lange høje bolde, og det var her vi skulle passe ekstra på. Så derfor er det bare endnu mere træls at 3 af de 4 mål i første halvleg netop bliver scoret på sådanne bolde!

I anden halvleg spiller vi os en smule op, og vi begynder at følge vores taktik mere. Det giver os mere boldbesiddelse og vi får spillet os frem til chancer foran Ravsteds mål. Men vi får først scoret med 10 minutter igen, da Rasmus Thy scorer på et flot langskud. Så selvom vi forsøger at smide alt frem er tiden der ikke til at nå deres forspring og vi taber kampen 5-1.

Nu skal man ikke græde over noget man ikke kan lave om på, men vi skal derimod lære af vores fejl! Og allerede på søndag den 10. september spiller vi hjemme mod Midtals hvor vi skal løfte os igen. Et nederlag i denne kamp vil betyde at vi lige pludselig er med i bundkampen om ikke at rykke ud af serie 3, så det må ikke ske! Så kom og støt holdet kl. 15.00 på hjemmebane, vi har brug for jer!

Der kan som altid købes pølser, øl og vand på sidelinjen til favorable priser!

Vi ses!

Kampfakta:

23 minut: 0-1: Ravsted UI

29 minut: 0-2: Ravsted UI (Selvmål Nicolai Jensen)

37 minut: 0-3: Ravsted UI

42 minut: 0-4: Ravsted UI

63 minut: Gult kort Ravsted UI

83 minut: 1-4: Rasmus Thy (Assist: Tayfun Ilhan)

90 minut: 1-5: Ravsted UI

Kampens spiller: Oliver Stabel