Menu

Sønderborg B - Hjordkær

image Hjordkær UIF
21. oktober 2022 kl. 09:21

Sønderborg B - Hjordkær 9 - 0

Kampens Spiller: Lasse Unger

Målscorer: 

Lasse Unger

Førerholdet rundbarberede Hjordkær

Torsdag aften var Hjordkær serie 3 på besøg hos Sønderborg Boldklub som er puljens absolutte tophold. Og det understregede de på flotteste vis i kampen imod os, de var hurtigere i omstillingerne, de genpressede hver gang med 2-3 mand på vores boldholder og de løb rigtig mange meter uden bold, hvilket gjorde de altid mindst havde 2 frie spilmuligheder hver gang de var på bolden. Vi forsøgte med at stå dybt og tage dem i omstillingen, og kom også frem til 2 halve chancer før de scorede deres første mål i 12 minut. Herfra havde de overtallet uanset hvad vi forsøgte og de øgede stille og roligt deres måltotal til de i sidste ende var nået til slutresultatet 9-0.

Vi forsøgte, vi kæmpede men blev i dag udmatchet og udspillet af Sønderborg B, og de vandt velfortjent kampen og er mere eller mindre sikre på at vinde puljen, meget flot med 3 kampe igen.

Vores egen situation kræver minimum 3 points i de sidste 3 kampe hvis vi vil have endnu en sæson i serie 3. Det gode er at vi selv kan afgøre det, og det har vi planer om at få på plads i weekendens kamp, hvor de manglende 3 points skal i hus. Kampen spilles på søndag den 16. oktober kl. 15.00 på hjemmebane. Der er kolde drikkevare og pølser på sidelinjen, så tag familien under armen og tag dem med på stadion og støt holdet i deres kamp!

Luk