Menu

Abild - Hjordkær

25. september 2019 kl. 22:32

ABILD - HJORDKÆR 0 - 2 (0 - 1)
Kampens spiller: Jesper "Kalle" Karlsen
Målscorer: Jesper "Kalle" Karlsen 2

Jesper Karlsen 

En dag på kontoret gav sejr...

I søndags skulle Hjordkær ud og forsvare deres 2. plads på udebane mod Abild. Vi husker alle sammen hvordan det gik sidste sæson på udebane mod Abild, hvor vi overraskende tabte 1-3, da vi nok havde undervurderet dem en smule. Det skulle ikke ske igen!

Kampen blev fløjtet i gang på en varm sensommer søndag eftermiddag. Til dagens kamp manglede en del spiller, men der stod alligevel en god start elever klar. Igennem hele kampen gav Abild os rigtig meget plads, så det var nemt at bygge spillet op og komme op deres bane halvdel. Man kunne dog godt se at holdet ikke havde trænet de sidste 2 uger. Fejl afleveringer på fejl afleveringer. Alligevel finder vi Kalle i 2 stikninger, hvor han i 2 situationer er presset 1 mod 1 med målmanden, men han får alligevel lobbet den over keeperen begge gange – og så endda en med hvert ben. Det er fantastisk at kunne hive en mand med på 40 år, som giver så meget fighter gejst til hele holdet. Nogle vil mene vi ikke spillede op til vores bedste.. men defensivt stod vi fint og kontrollerer faktisk fint kampen i begge halvlege.
Vi prøver i denne uge igen med træning, hvor der de sidste 2 uger har været skuffende opbakning til. På lørdag venter nemlig Hellevad i lokal derby, en kamp der igen skal vindes hvis vi vil lege med i den sjove ende.

BOLD SPONSOR TIL NÆSTE KAMP
Klik for at komme til Smagen af Øls Facebook side
Smagen af Øl

Luk