Kampens spiller: Jesper "Kalle" Karlsen
Målscorer: Jesper "Kalle" Karlsen & Michael "Bundgas" Sørensen

Jesper Karlsen Michael Sørensen

Back on track...

Efter vores dårlige indsats imod Lundtoft for en 14 dages tid siden, skulle vi igen møde et vurderet lavere rangeret hold i puljen. Det var derfor vigtigt at vi til kampen i dag ikke viste nogle tegn på lethed. Det var en kamp der absolut skulle vindes.
Bov havde tabt alle deres kampe forinden dagens opgør, men det betyder ikke automatisk at sejren er hjemme – sejren skal der kæmpes for og det tager typisk 90 minutter. Af en eller anden grund lagde dommeren 5 minutter til i begge halvlege, så kampen fik lov til at vare over 100 minutter. . . i en serie 4 kamp. . . så har man også prøvet det.

Begge hold kom dårligt fra start. Der gik en små 15-20 minutter før folk begyndte at ramme hinanden. For vores vedkommende skyldtes det nok en manglede træningsindsats de sidste par uger og for Bov nok bare deres niveau.
Vi kommer foran på 1-0 efter en dødbold hvor Bundgas får løbet sig fri i feltet og sikkert kan sparke bolden i mål på en helflugter.
Kort tid efter er vi igen gode i venstre side, hvor et godt indlæg rammer Kalle "Kopfstoß spezialist" i hovedet som er hoppet højst inde i feltet.

Vi er foran 2-0 til halvleg og jagter mål nummer 3 i 2. halvleg. Luften går dog lidt af begge hold. Bov er heldige at score til 2-1 på et hjørnespark. Kampen ender 2-1 til os.

Vi har nu spillet mod alle hold i puljen. 13 point efter 6 kampe med lidt over 2 point i gennemsnittet må siges at være tilfredsstillende selvom det kunne have været bedre. Nu gælder det så om at lave samme nummer igen i 2. runde.