HJORDKÆR - Bov 5 - 1 (4 - 1)

Målscorer: Thomas Nissen 2, Tayfun Ilhan, Brian Schmidt og Michael Sørensen

Thomas Nissen Tayfun Ilhan Brian Schmidt Michael Sørensen

Sikker sejr over nedrykkere

Dagens kamp var mod bundholdet fra Bov, som med en sejr, ville ligge pres på Abild og muligvis klare frisag. Derfor var det forventet, at Bov kom med fuld damp fra starten.
Dette var dog ikke helt tilfældet, og kampbilledet var klar fra start, at hvis Hjordkær kunne bevare koncentrationen, så ventede der mange chancer, både på omstillinger og gennemspillede angreb.

Allerede efter få minutter, var Hjordkær på spil, hvor Bov har svært ved at gøre noget ved den fart, de forreste spillere kommer med fra Hjordkær. Tayfun finder Thomas Nissen, som sikkert omsætter til en tidlig føring.

Det efterfølgende kvarter, er det som om at vi jagter mål nr. to alt for hårdt og vi spiller alt for direkte, hvilket gør at Bov også kommer mere frem. Dette resulterer i en udligning og Hjordkær måtte lige stramme sig an igen. Hvilket man så også må sige at vi gjorde, på ti minutter fra det 26 til det 36 minut, bliver kampen reelt afgjort, da der kommer tre gyldne bolde fra venstre kanten, som bliver omsat til 2, 3 og 4 - 1.

Målet til 2 - 1 afgjorde også reelt topscorer prisen i klubben, da Tayfun er kølig foran kassen.
Målet til 3 - 1 er efterhånden en klassiker i Hjordkær, hvor Brian Schmidt dukker op på bagerste stang, efter et frispark.
og til sidst målet til 4 - 1 hvor Lars Zeiß, bliver spiller helt fri mod keeperen, men noget uselvisk får lagt den til siden til Thomas Nissen, som bliver dobbelt målscorer.

4 - 1 til pause og kampen syntes afgjort, dog går Hjordkær noget ned i tempo og byder Bov lidt mere indenfor, uden at det bliver alt for spændende.
Dog får Bov tilkendt et straffe, som de scorer på, dog bliver der dømt omspark, og på det efterfølgende spark, bliver bolden høvlet over mål.

Derefter begynder de gule kort pludselig at falde i en jævn strøm og med et par minutter mellem hvert kort, var det pludselig til at overskue spillerne på banen, da der kom to til hvert hold. På det andet til Bov efter 78, fulgte der også et straffe med, dette var Michael klar på at tage, men måtte se målmanden redde hans forsøg, men igen, så fløjter dommeren omspark og da Michael skal sparke igen, så er han mere sikker og scorer til kampens resultat 5 - 1

Som nævnt tidligere, så er det sjovere at gå til fodboldfest med 80 kammerater, med en sejr i bagagen, hvilket holdet fuldt fortjent og overbevisende kørte hjem.
Til festen uddeles de årlige priser til Veteran, Oldboys og Senior spillere. Følg med i et andet opslag, hvor alle prisvindere er med.

Ellers er der kun at sige tak for året der gik!
Tak for opbakning fra tilskuere, sponsorer og alle der har fulgt og hjulpet holdet