Kampens spiller: Lasse Unger
Målscorer: Michael "Bundgas" Sørensen

Lasse Unger Michael Sørensen

Skuffende nederlag

Forinden kampen mod Lundtoft var vi kommet rigtig godt afsted denne sæson. 10 point efter 4 kampe.
Til dagens opgør manglede vi et par profiler, men stillede stadig med en god start 11’er – så vi kom altså efter 3 point.

Kampen starter OK ud, men vi får aldrig rigtig sat flere end 2-3 afleveringer sammen. Så chancer er der få af.
Vi får tilkendt et straffespark og kommer på 1-0 til pausen.

Vi forsøger at ændre lidt på opstillingen i 2. halvleg, for at få spillet til at flyde og skabe chancer, men det er som om at intet vil lykkedes for os denne varme sommer dag.
Midt i 2. halvleg får Lundtoft spillet sig frem til deres første store chance, et skud som i første omgang blev reddet af keeperen, men ender uheldigt ved samme Lundtoft spiller igen, som nemt kan sparke bolden i mål.
Kort tid efter scorer Lundtoft til 1-2 på et hjørnespark, hvor et skud bliver rettet af og igen lander bolden uheldigt ved en Lundtoft spiller, som kan sparke bolden i mål kort fra mål.

Til sidst forsøger vi med lange bolde, men ikke engang det kunne vi finde ud af. Alt i alt en meget skuffende kamp. Vi viste langt fra, hvad vi kunne og spillede slet ikke op til vores niveau. Vi skal op i gear igen – med det samme.