Kampens Spiller: Nicolai Jensen og Sune Jessen

Målscorer: Michael Sørensen, Rasmus Thy og Sune Jessen

Nicolai JensenSune Jessen
Michael SørensenRasmus Thy

En god udebane sejr på en småkold torsdag aften

Torsdag aften var Hjordkærs serie 3 hold på besøg i Kruså hvor vi skulle møde Bov IF i Hjordkærs 6. udebane kamp i træk.

Bov IF er nedrykkere fra serie 2 og vi forventede at de ville komme som lyn og torden for at lægge absolut pres på os fra starten af. Det gjorde de så også, de var meget bevægelige og løb meget uden bolden, det gjorde det svært for vores organisation i rækkerne da vi enten skulle følge vores direkte modstander eller bytte med en medspiller, og det tid lidt tid før vi fik styr på dette. Så de første 5-10 minutter af kampen havde vi svært ved at finde fodfæste og Bov pressede os helt i bund. Det resulterede også i en scoring til 1-0 i det 11. minut til Bov. Herefter skete der det, at vi som hold hev op i hinanden, samtidig med at Bov træk sig en smule tilbage, og vi lykkes med at spille vores spil og at kombinere os godt og hurtigt igennem deres kæder. I de 13. minut får vi tilkæmpet os et hjørnespark som Nicolai Meineche flot servere for Michael Sørensen som ligeledes flot header os på 1-1. Allerede i det 15. minut lykkes det igen at få kombineret os flot igennem i en omstilling hvor Tayfun Ilhan til sidst med et fladt indlæg ligger den tilrette for Rasmus Thy der scorer til 1-2. Resten af halvlegen fortsætter vi vores flotte offensive spil og vores defensiv lukker af for deres lange bolde og småkombinationer.

I 2. halvleg forsætter vi i samme stil, med god fight, en god positiv indstilling og flot hurtigt kombinationsspil fremad i banen og får også spillet os frem til flere mindre chancer der dog ikke bliver omsat til mål. Det vigtigste er dog af vi lukker flot af i det defensive og holder Bov fra at score yderligere mål. Efter 62 minutters spil får Lasse Unger et gult kort, og vi spiller i undertal i ti minutter, dog er det ikke noget som hindre os i stadig at skabe chancer foran Bovs mål, og 10 minutter efter det gule kort til Lasse, får vi tilkæmpet os et straffespark. Sune Jessen omsætter det flot til 1-3 til os og hermed er kampen mere eller mindre lukket da vi bliver fuldtallige igen og da vi er der bedre hold i dag. Man kan også godt mærke på Bov at de giver en smule op da vi lukker helt af i defensiven og de ikke formår det helt store fremadrettet i banen mere. Hjordkær UIF vinder super fortjent kampen 1-3.

Sune Jessen og Nicolai Jensen delte stemmerne i omklædningsrummet og blev begge fortjent kampens spiller.

Næste kamp er så langt om længe på hjemmebane igen, hvor vi tager imod Nord/Als B søndag den 25. september kl. 16.00. En vigtig kamp hvor vi håber på at mange folk finder plads på lægterne til at heppe hjemmeholdet til sejr! Der kan som altid købes pølser, øl og vand til gode priser.

Kampfakta:

11 minut: 1-0: Bov IF

13 minut: 1-1: Michael Sørensen (Assist Nicolai Meineche)

15 minut: 1-2: Rasmus Thy (Assist Tayfun Ilhan)

62 minut: Gult kort (Lasse Unger)

72 minut: 1-3: Sune Jessen (Straffe)