Kampens Spiller: Lasse Unger

Målscorer: Nicklas Biel

Lasse UngerNicklas Biel

Svær udebane endte i pointdeling

Tirsdag aften var Hjordkær UIF på besøg i Bylderup-Bov hvor de mødte deres 1. hold. En kamp som skulle vise sig at blive mere svær end forventet. Bylderup kommer godt fra start i 1. halvleg og dominere i store dele af kampen med hurtige kontrastød og lange bolde ned bag ved vores forsvar. En lav sol lige i øjne på HUIF-spillerne og en mere eller mindre tvivlsom dommerpræstation gav os store udfordringer i hele 1. halvleg, dog skal det siges at dommerpræstationen i dag var lige god eller dårlig til begge sider, så det skal ikke være en undskyldning vi skal gemme os bag ved. Vi spiller ikke en god 1. halvleg, vi står for langt fra vores modstandere, vi følger ikke deres løb og vi bliver lokket for langt frem på banen som så giver plads i vores bagrum. Men det gode ved HUIF-holdet er, der bliver aldrig givet op, der bliver altid fightet og ud fra ”hvis vi ikke kan spille godt, så kan vi altid slås for det!” går vi til pausen nede med kun 1-0.

Fra 2. halvlegs start, efter at have rokeret rundt på nogle spillere, kommer vi meget bedre med i kampen. Vi ligger meget mere tæt i vores pres, vi trykker modstanderen baglæns på banen, og vores løb fremad i banen plus vores slutprodukt bliver meget mere farligt. Hele 2. halvleg presser vi på for en udligning, og vi kommer også frem til flere chancer som godt kunne have været lavet om til mål, men desværre har vi ikke det nødvendige held i den sidste aflevering og afslutning. Vi fortsætter vores pres, og tager en forsvarsspiller ud til fordel for en ekstra angriber. Det giver os en endnu større tilstedeværelse i deres baglinje og vi kommer tættere og tættere på en udligning. I det 85. minut giver det bonus, Tayfun Ilhan modtager bolden midt på banen og spiller derefter flot Nicklas Biel fri på en fri løber ned mod Bylderups mål hvor han udplacere målmanden og score til 1-1. I resten af kampen sker der ikke meget mere og vi deler pointene i en kamp hvor begge hold havde en halvleg hvor de dominerede. Så det blev en fortjent uafgjort som jeg tror begge hold vil være tilfredse med.

Lasse Unger styrede igen forsvaret med hård hånd og blev valgt til kampens spiller i omklædningsrummet. Næste kamp er på udebane i Kliplev mod Lundtoft IF, tirsdag den 6. september kl. 18.30. Kom gerne og støt os i denne vigtige udebanekamp og hjælp os med at få 3 points i hus.