Kampens Spiller: Jeppe Barsøe Petersen

Målscorer: Sune Jessen og Rasmus Thy

Jeppe Barsøe PetersenSune JessenRasmus Thy

Hjordkær sikre sig endnu en sæson i serie 3

Med 3 points i kampen i dag ville Hjordkær UIF sikre sig endnu en sæson i serie 3. Dagens modstander ville ligeledes kunne tage et kæmpe skridt imod overlevelse med 3 points. Så der var lagt op til en ægte gyser kamp i dag hvor alt var på spil for begge hold.

I første halvleg blev der givet og taget fra begge hold, og man kunne mærke nerverne sad ude på tøjet på ved flere af spillerne ved både hjemme- og udeholdet. Hjordkær kommer dog frem til de største chancer og brænder blandt andet to friløbere mod en velspillende Bov målmand. Midt i første halvleg bliver kampen sat på pause indtil en Bov spiller kan blive hentet af en ambulance efter han vrider om på hans ene knæ. Vi ønsker ham alt muligt god bedring herfra. Efter en halv time bliver kampen genoptaget og begge hold fortsætter som de slap, dog uden at komme frem til scoringer.

I pausen føler vi at vi har overtaget af kampen og aftaler at køre hårdt på for at få det vigtige første mål. Bov giver bolden op, og vælger at aflevere til en hel fri Tayfun Ilhan som derefter spiller Sune Jessen fri i en position hvor der kun er en enkelt Bov spiller der skal snydes, hvilket Sune løser til perfektion. Herefter afslutter han på Bov målmanden som halvklare skuddet, bolden hopper ud til Sune og han får efterfølgende skudt bolden i nettet til 1-0 til HUIF. En god start på anden halvleg hvor vi efter scoringen fortsætter med at presse på. I det 66 minut får vi tilkæmpet os et frispark lige ude foran Bovs målfelt. Rasmus Thy tager frisparket og placere den flot ind forbi Bovs mur og målmand, 2-0 til HUIF. Bov presser nu på, og smider flere spillere frem i angrebet for at presse på for en scoring. Det bærer frugt da de i det 80. minut sætter et frispark ind bag en særdeles velspillende Jeppe Barsøe i HUIF målet, ved målet her kunne Jeppe dog ikke gøre noget da skuddet bliver rettet af i sidste øjeblik. Bov presser yderligere på for en udligning og HUIF er blevet skubbet langt tilbage på banen og for kun enkelte kontrastød sat ind, dog uden scoringer. I det 89. minut får HUIFs Michael Sørensen et træls gult kort, og de sidste minutter indtil dommerens slutfløjt er ulidelige, men heldigvis er HUIF dygtige nok og kampen slutter 2-1 os. En sæson mere i serie 3 er nu sikret og det med 2 kampe igen, virkelig flot klaret af oprykkerholdet.

Dagens spiller i dag blev Jeppe Barsøe som spillede en fantastisk kamp og var afgørende for at vi fik de 3 points i hus.

Nu kan HUIF spille ude nerver de sidste to hjemmekampe, og hvis alt flasker sig til vores side, så har HUIF en lille chance for at nå 2. pladsen i puljen og kæmpe med om oprykning til serie 2. Det betyder også at vi skal vinde de sidste to kampe. Så kom og støt holdet på søndag den 23. oktober kl. 15.00 hvor de tager imod Bylderup på hjemmebane.

Kampfakta:

46 minut: 1-0: Sune Jessen (Assist Tayfun Ilhan)

60 minut: Gult kort (Bov IF)

64 minut: 2-0: Rasmus Thy

80 minut: 2-1: Bov IF

89 minut: Gult kort (Michael Sørensen)

Kampens spiller: Jeppe Barsøe