Kampens Spiller: Lasse Unger

Målscorer:

Lasse Unger

Sønderborg udnyttede deres besøgstid.

Søndag eftermiddag tog Hjordkær UIF imod Sønderborg Boldklub i deres 2. opgør i serie 3, og det blev til lige kamp langt hen ad vejen. Dog havde Sønderborg B mere held og dygtighed i deres få afslutninger og afgjorde kampen til deres fordel i 2. halvleg.

I 1. førstehalvleg står HUIF godt på banen og Sønderborg kommer ikke frem til mange chancer. Vores udgangsposition var at stå dybt på banen og så bruge omstillingspillet til at slå hurtige kontra. Det lykkes også flere gange i 1. halvleg at vi fik spillet os frem til Sønderborgs målfelt, men vores slutprodukt var simpelthen for ringe på dagen. Vi var ikke dygtige nok til at holde hovedet koldt i de afgørende situationer når vi havde mulighederne. Vi stod dog stadig godt organisatorisk på banden og Sønderborg fik ikke meget plads, også selvom vi til tider sov på midtbanen og i forsvaret og ikke fik fuldt vores direkte modstander til dørs, så gjorde vores kompakte opstilling at det ikke blev farligt.

I starten af 2. halvleg kommer Sønderborg hurtig foran på en omstilling hvor vi ikke så alt for godt ud. Vi fortsætter dog vores spil, og kommer stadig tættere på et mål, dog mangler vi fortsat skarpheden i slutproduktet. I de sidste 20 minutter flytter vi vores spil fremad på banen og sætter en ekstra angriber ind for at få den afgørende udligning i hus. Og godt hjulpet på vej af 2 dumme gule kort til Sønderborg i de sidste 10 minutter har vi flere gode chancer til at få det mål vi har behov for, vi har blandt andet en som bliver reddet på stregen og en på overliggeren. Men det ender, som det så ofte gør når man presser på for et mål, at Sønderborg i det 89. minut slår kontra og scorer til 0-2 hvilket også bliver kampens resultat.

Vi manglede slutprodukt og til tider gejst i kampen i dag, og det er noget vi laver om på når vi møder Nord/Als Boldklub onsdag den 24. august på udebane. Nord/Als er lige som os oprykker i serie 3, så her kommer vi til at gå benhårdt efter en sejr.

Kampens spiller i dag blev Lasse Unger, han styrede forsvaret med hård hånd og viste at hvis ikke spillet på banen ikke altid ville lykkes, kan man stadig altid give en 100 procent indsats og kæmpe røven ud af bukserne. En flot kamp af Lasse i dag.