Målscorer: Sune Jessen 4 & Thomas Nissen

Hjordkær kommer flyvende fra start i serie 3

Søndag den 13. august tog Hjordkærs serie 3 imod ny oprykkede Dybbøl IU på hjemmebane.
På papiret en kamp som skulle vindes i og med at Hjordkær efterhånden er en godt etableret serie 3 hold som spiller med i toppen af puljen.
Dog er det svært at vide helt præcis hvor man står efter en kort opstart og når nye sæson starter.
Nervøsiteten viste sig også i de første 20-25 minutter af kampen hvor vi ikke rigtig formåede at få spillet til at flyde og ærlig talt var vi ikke særlig gode.
Det resulterer også i at Dybbøl kommer foran 0-1 i det 28. minut. Scoringen var dog som et opvågningskald, og kun 2 minutter efter udligner vi til 1-1.
Herefter kontrollere vi kampen og spiller os frem til mange chancer og i sidste ende vinder vi sikkert 5-2.
En god start og gode 3 points til os. Sune Jessen var med 4 scoringer i dag afgørende for sejren hvor også Roland Chuku fik en flot debut i, en debut som endda sikrede ham stemmerne i omklædningsrummet fra holdkammeraterne som kampens spiller.

Tirsdag den 15. august var vi så besøg hos puljens anden oprykker, Hørup/Notmark. Igen en kamp som skal vindes hvis vi vil spille med i toppen. Vi kommer også flyvende fra start og de første 10-15 minutter står der Hjordkær på alt hvad der rører sig på banen og vi kommer også foran 1-0 på et mål af Sune Jessen, vi kunne endda også have ført med 4 eller 5 kasser hvis vi ellers havde været mere skarpe foran modstanderens mål. Vi bliver efter 25 minutter ramt af et gult kort som ændrer kampen, vi formår ikke herefter at ramme hinanden og får ikke spillet os frem til de helt store chancer. Hørup/Notmark lugter nu blod og bliver mere spilstyrende og bliver gang på gang mere farlige foran vores mål, og vi kan kun takke en velspillede defensiv hos Hjordkær for at de ikke får scoret. I slutningen af 2. halvleg får vi endelig hul igen på bylden og får lukket kampen med 2 scoringer til slutresultatet 0-3. Kampens spiller blev fortjent Michael Sørensen.

Så 6 points i de første 2 kampen giver os en fantastisk start på sæsonen, en start vi skal forsøge at bygge videre på,
når Bov IF kommer på besøg på vores hjemmebane tirsdag den 22. august med kampstart kl. 19.00.
Bov IF spiller vi altid lige og tætte opgør med, og vi får brug for hjælpen på sidelinjen fra tilskuerne, så mød op og støt holdet frem til sejr!