Kampens spiller: Jeppe Clausen, Robert Malefijt og Lasse Unger
Målscorer: Michael Sørensen, Robert Malefijt og Kevin Friis Petersen

Jeppe Clausen Robert Malefijt Lasse Unger
Michael Sørensen Kevin Friis Petersen

Tre point i uhyre vigtig kamp

Efter vores vigtige sejr i Onsdag over FVB, kunne dagens kamp med en sejr, give mere ro på, inden de resterende kampe. Udekampen mod dagens modstandere, var også en de kampe, vi ikke ser tilbage på med stolthed, vi kom aldrig rigtig op i fart og vi så ikke klar ud. Derfor var det også et toptændt Hjordkær mandskab der tog i mod Abild i dag.

Hjordkær spiller en rigtig fornuftig første halvleg, det eneste vi igen kan være lidt skuffet over, er de mange misbrugte chancer, hvor mange af dem er friløbere med Abilds keeper. Heldigvis får vi scoret på to chancer, hvor Michael og Robert bringer os foran, begge mål havde Jeppe Clausen næstsidste berøring på.
Så det var med ro på, at holdet gik til pause med en 2-0 føring. Sådan en føring, kan som bekendt være en farlig føring, så da Abild efter tre minutter reducerer, bliver anden halvleg noget forkrampet, hvor der ligger mange chancer og venter på Hjordkær, men vi bliver desværre lidt for febrilske og begynder at spille alt for langsomt. Men man har aldrig på fornemmelsen at sejren for alvor er i fare, dog er et mål ikke nok, og et ikke retvisende billede på kampen. Derfor var det også godt at Jeppe med sin tredje assist, finder KP, der nu gjorde sig som kant spiller, hvor han stærkt sætter sig igennem og scorer sikkert fra en spids vinkel.

Et dejligt resultat, når vi nu holder en mindre pause, da næste weekend står på Hollandstur for 31 gang for Hjordkær. Så næste kamp er først næste tirsdag, hvor vi tager imod Løjt, som spiller med for at komme op på den anden plads, der giver mulighed for at rykke op. Her har vi også revanche til gode, så lad os håbe vi kan gøre det som i dag mod Abild.