Menu

Hjordkær - Bylderup

10. maj 2019 kl. 11:04

HJORDKÆR - BYLDERUP 7 - 2 (3 - 1) 

Kampens spiller: Tayfun Ilhan
Målscorer: Tayfun Ilhan 4, Jeppe Clausen 2 & Michael Sørensen

Tayfun Ilhan  Michael Bundgas Sørensen

MÅLFEST I POKALKAMP

  Efter sidste uges store oplevelse- og sejr i Hellevad, hvor Sydbank var klar med snacks i omklædningsrummet, linjedommer, konfetti og kamera. Skulle vi nu spille på hjemmebane mod Bylderup fra Serie 3.
I weekenden forinden tabte vi desværre 3-2 mod topholdet Aabenraa, men her viste vi altså rigtig gode takter! Vores spil er blevet bedre og bedre fra kamp til kamp. Det skulle nok give pote, bare et spørgsmål om tid.. og den tid kom så i tirsdags da Bylderup tabte 7-2 mod et stærkt spillende Hjordkær hold.

I De første 10-15 minutter var det lidt frem og tilbage fra begge hold. Bylderup forsøgte at finde deres angriber meget hurtigt i dybden imellem vores midterforsvarer, imens Hjordkær forsøgte at vinde nærkampe og få spillet til at flyde. Der gik ikke længe før vi endelig fik scoret på en dødbold (for en gangs skyld). Kort tid efter laver vi en fejlaflevering i opspillet og så stod der 1-1 efter 10 minutter.
Tayfun Ilhan viste dog hvor kynisk han kan være og satte sikkert 2 kasser ind før vi gik til halvleg.

Der var ingen grund til at geare ned og smide endnu en føring væk i 2. halvleg. Efter små 20 minutter i 2. halvleg fik vi således bombet 3 kasser mere ind, fra både Jeppe, Bundgas og Tayfun.

Vi ser frem til at møde Gråsten Serie 3 hold næste tirsdag.

Men først venter der dog en meget vigtig kamp på lørdag i Serie 4 hvor Højer kommer på besøg.

Luk