Kampens spiller: Kevin Petersen
Målscorer: Kevin Petersen og Tayfun Ilhan

Kevin Petersen Tayfun Ilhan

Så sluttede drømmen om Europa league.

Til dagens kamp var vi opsat på at give den en skalle efter nederlaget i weekenden.
Vi vidste det ville blive en svær kamp mod Gråsten, som lignede et hold der var klar til Serie 2.

Vi kommer godt fra start og får igen scoret på en dødbold inden for kort tid, hvor Kevin Petersen hopper højt op og header bolden i mål. Der går dog ikke længe før deres farlige angriber fik scoret til 1-1.
Kort tid efter scorer vi til 2-1 efter et godt opspil hvor Tayfun viser sin hurtighed og klasse foran målet.

Kampen spilles i et højt tempo, hvor Gråsten udnytter deres gode offensiv, og spiller sig frem til store chancer hvor de er ekstrem effektive. De scorede således 2 mål og vi var nu for første gang bagud. 3-2 midt i 1. Halvleg.

Kort tid efter har vi et skud på stolpen hvor Kevin Petersen finder lynhurtige Robert, så chancerne havde vi altså!

Gråsten får dog scoret et mål mere, så vi går til halvleg bagud 2-4. Gråsten lukker kampen hurtigt i 2. Halvleg med 2 mål, hvorefter de stiller sig lidt tilbage og overlader initiativet til os.

Vi taber desværre 2-6, men spillerne giver alt hvad de har. Flot præstation mod et godt hold. Nu kan vi glæde os over, at der igen kan trænes om tirsdagen.

Lørdagen venter næste serie 4 kamp, som skal vindes foran et stort antal publikum, hvor der er byfest i Hjordkær og fodbold klubben markerer foreningens 100 års jubilæum.