ÆRGELIGT NEDERLAG MOD STÆRKT LØJT HOLD

Det var med et nederlag i bagagen, at Hjordkær kom til kampen mod Løjt.
Et Løjt hold som eftersigende, stod meget dybt mod topholdet Aabenraa, som de kom fra med et fornemt point.

Men lad det være sagt med det samme, Løjt trak sig ikke tilbage, og ville i den grad byde op til dans på hjemmebane. Men Hjordkær var heller ikke kommet for bare at lade Løjt få alle tre point.
Derfor var det også en meget fysisk kamp, hvor det ikke var poleret spil der viste sig mest, men fight og nærkampe centralt på banen.

Efter 10 min. finder Michael Sørensen, Jeppe på kanten med en god stikning, hvor han energisk tager bolden med forbi sin oppasser og klasker med et tørt hug bolden ind fra en spids vinkel.

Der går dog kun 7 min inden Løjt får udlignet, på flot placeret langskudsmål, uden chance for Jeppe på kassen. Dog vil vi irritere os over at vi ikke får standset angrebet noget før.

Kampen bølger meget frem og tilbage, dog uden at vi kommer frem til de store åbne chancer.
Så med en håndsrækning fra keeperen, der dykker ned for at tage bolden fra Tayfun og ikke når denne, ser dommeren ikke andre muligheder som at dømme straffe. Dette omsætter Jeppe uden besvær til pause føring 2-1.

Anden halvleg bliver desværre lidt for meget på Løjts præmisser, hvor Hjordkær har nok at gøre med at parere og forsvare sig, og hvor vi ikke er gode nok til at spille os ud af presset og sætte vores offensive folk i scene. Derfor er det heller ikke ufortjent, Løjt både udligner og kommer foran, hvor det ene mål er virkelig godt sat ind.

Hjordkær skal hjem og finde ud af stå bedre i kæderne og sætte de rigtige folk i scene. Vi står i perioder for langt fra både med og modspillere, hvor det er tydeligt at se, at vi er et hold der ikke er sammenspillet, og vi må lige nu spille en del på fysikken, hvilket vi spiller for spiller også kan, men vi har også forcer andre steder, men det kræver mere til vending.

Så nu er det på med arbejdshandskerne og så skal vi være bedre til at bakke hinanden op , og hjælpe hinanden verbalt.
Næste opgør er allerede i morgen tirsdag, hvor vi i pokalturneringen skal et smut til Hellevad. Det bliver som altid, et glædeligt gensyn med mange kendte ansigter, men når kampen fløjtes i gang, så vil begge mandskaber vinde, og så plejer det fysiske også at være i højsædet i disse kampe.

Landspokalen er som noget nyt sponsoreret af Sydbank, og de har valgt at gøre noget ekstra ud af nogle udvalgte kampe i hver runde. Her kommer Hellevad og Hjordkærs lokal opgør på plakaten i morgen, hvor der bliver indløb med lokale børn, musik, events og meget andet gimmick omkring kampen, arrangeret af Sydbank.

Så kom og støt de lokale drenge fra både Hellevad og Hjordkær, det bliver en oplevelse.