Målscorer: Kenneth Matthiesen, Michael Sørensen og Jonas Christensen

Sejr i Lokalopgør

Træner Lars Buchwald om åbningskampen:

Serie 3 holdet fra Hjordkær, mødte i deres første turneringskamp,
Rødekro på udebane.
Under udfordrende vejr betingelser, blev kampen lige så intens som først antaget.
Hagl, sne og kraftig sidevind på tværs af banen, gjorde det vanskeligt
for begge mandskaber at spille flot fodbold.

tidspunkt af kampen sidder udeholdet på spillet og chancerne, så det
var lidt en spand koldt vand i ansigtet.

Hjordkær vinder kampen fortjent. Holdet havde flere strenge at spille
på, samt så skabte de langt flere chancer.

En flot tilkæmpet sejr i åbningskampen, til Hjordkær holdet.

Anfører Michael Sørensen om kampen:

I mandags var der sæson åbning for Hjordkærs 1 hold, og hvilken bedre start på sæsonen kunne man ønske sig, end et vaske ægte lokal derby mellem Rødekro og Hjordkær. Til disse kampe plejer der under normale omstændigheder at være godt besøgt på tribunerne, men grunden corona restriktioner måtte der desværre ikke møde tilskuer til kampen.

En uge forinden, havde de 2 hold spillet en træningskamp mod hinanden, hvor Hjordkær måtte se sig slået med 3-2. Men det betød også at de 2 hold vidste, hvilke spiller man kom med, og hvad der skulle gøres anderledes til dagens møde.
Der var blevet snakket om, at Hjordkær skulle stå tættere i sine kæder, der skulle spilles mere med bolden og, med en del mere tålmodighed når vi havde den.
Med 14 tændte spillere, blev kampen fløjtet op. Hjordkær overlagede en del af spillet til Rødekro som var en del på bolden, men aldrig uden at blive helt farlige, på den ellers hurtig kunstbane i Rødekro.
Efter 20 minutters spil får Hjordkær mere fat i kampen, og kommer til større chancer, både Tayfun og Lasse får skudt på kassen, uden helt at have heldet og det sidste slut produkt med sig. Lige efter tager Thomas et rush op i banen og får snydt sin mand, han kæmper sig ind feltet og bliver nedlagt bagfra, denne aktion ville normalvis give et straffe, men dommeren fløjter til målspark. Hjordkær virker til at styre kampen ind til det 38 minut, hvor det giver et boldtab på midtbanen som Rødekro hurtig bruger til en omstilling, Jeppe må se sig chanceløs i målet og må se sig placeret og vi må gå til et pause resultat på 1-0
2 halvleg starter som første sluttede, Hjordkær kontrollere kampen og spillere sig bedre og bedre med. I det 55 minut sker endnu et boldtab som Rødekro hurtig udnytter identisk med det første mål får Rødekro bragt sig på 2-0. Kort tid efter føler vi os atter en gang snydt for et straffe der Alexander, sender bundgas i dybden og kommer på mellemhånd med Rødekro målmand, bundgas får headed til bolden hvorefter han får tildelt i et sæt handsker lige i hovedet, endnu en gang dømmer dommeren mod os og tildeler målmanden et frispark i det lille felt.
25 minutter før tid, skal der ske nogle taktiske ændringer, trænerne satser på 3 oppe foran og måtte ofrer spiller i bagkæden, dette skulle vise sig at være et geni streg. Indskiftet Sune, tager et løb i det 69 minut, langs venstre siden, snyder 3 mand og bliver tackle i feltet, dette udløser tilgengæld denne gang et straffe.
Kenneth "pirlo" tager straffet og skyder den sikkert ind bag sin gamle holdkammerat.
Der bliver presset yderligere på og vi kommer til flere chancer. Vi får et hjørne i det 76 minut, hvor Lasse kommer højst og header bolden tilbage i feltet, bolden ender ved bundgas, med et sidesakse, som vil få zlatan til at ligne en amatør, sidder han den i kassen.
Hjordkær kan nu lugter 3 point og bibeholder det høje pres og 2 minutter efter giver det pote, Tayfun løber fra sin mand i venstre side, løber til baglinjen, sender et hårdt fladt indlæg hvor Lasse og indskiftede Jonas er løbet fint med ind i feltet, Jonas hugger til den og sender den op i krydset i modsatte hjørne, til resultatet 2-3.
Hjordkær omstiller sig og skal forsvare den hjem de sidste 10 minutter. Kenneth ryger ud med et gul i det 85 minut. Men vores forsvare spiller gør det godt og holder Rødekro fra chancer.
Vi kører fra Rødekro med 3 point i banken i vores første serie 3 kamp. Man kan virkelige mærke på alle spillerne at det er noget de vil og alle stræber sig på at påtage sig det DNA Hjordkær står for, vi aldrig giver op og kæmper til det sidste.
Kæmpe ros til alle spiller og træner, ikke mindst de nye spiller der er kommet til klubben som debuterede på holdet i dag, i måske andre roller end de er vant til.