Menu

Egernsund - Hjordkær

image Hjordkær UIF
16. juni 2022 kl. 16:59

 Egernsund - Hjordkær 2 - 3

Kampens Spiller: Lasse Unger

Målscorer: Lasse Unger 2 og Sune Jessen

Lasse UngerSune Jessen

3 points fra en sikker 2. plads i vores pulje

I dagens kamp, kunne Hjordkær UIF med 2 spillerunder tilbage sikre sig 2. pladsen i vores serie 4 pulje. Så det var også et toptændt HUIF hold som der løb på banen imod dagens modstander, Egernsund KIF. Egernsund havde udspillet deres chancer i puljen, og havde intet at spille for foruden lige æren i en hjemmesejr. Men i fodbold er det altid sjovt at slå et tophold, så det skulle vise sig at blive svært for HUIF på banen i dag.

I 1. halvleg starter HUIF ellers bedst, og de første 10-15 minutter presser vi godt på og får også spillet bolden fornuftigt rundt. Det resulterer dog ikke i mål, og Egernsund begynder stille og roligt at lugte blod. De bliver bedre og bedre på bolden og får gang på gang forstyrret vores opspil så vi ikke får vores normale flow til at køre. Derudover kommer de længere frem på banen og kommer også frem til nogle småchancer som dog ikke bliver farlige for os. Så vi er godt presset, både fysisk men også mentalt, da vi ved vi skal have de 3 points i dag for at sikre os den eftertragtet 2. plads. Og så i det 37. minut sker det der ikke måtte ske, Egernsund skyder på mål et stykke udefra, bolden bliver rettet af en HUIF spiller og den snyder fuldstændigt Jeppe Petersen i målet, 1-0 til Egernsund. I det 42. minut får Lasse Unger et gult kort hvilket giver os 10 minutter i undertal på banen. 1. halvleg slutter 1-0 til Egernsund.

I halvlegen laver vi nogle ændringer i opstillingen og vi går på banen med fornyet gejst om at vinde kampen. Igen starter vi godt, og vi får spillet rykket godt op på deres banehalvdel, vi får også produceret flere chancer og får også fejlagtigt underkendt et mål. Så i det 75. minut smider Malte Christensen en lang bold op i feltet, den får lov til at hoppe en enkelt gang før Sune Jessen med ryggen mod mål får sat hoved på og header den baglæns over Egernsunds frembrusende målmand, 1-1. Men kun 3 minutter senere, i det 78. minut, slår Egernsund kontra, og scorer sikkert til 2-1. Nu bliver vi nødt til at presse på, hvis vi skal have en sejr med hjem, og vi smider flere folk i feltet. Og nu kommer der 6 vilde minutter for dagens spiller i dag, Lasse Unger bliver i det 83. minut spillet fri af Rasmus Thy og scorer til 2-2. 2 minutter senere, i det 85. minut, spiller Rasmus Thy nok engang Lasse Unger fri og Lasse scorer med hans målnæse til 2-3 til HUIF. Lasse bliver sendt tilbage til hans normale plads i forsvaret, for nu skal sejren køres hjem. Egernsund når kun lige at give bolden op og sende den ud mod deres kantspiller, som så brat møder Lasse Ungers solide tackling og går i græsset. Dommeren dømmer frispark og hiver, nået hårdt, det gule kort frem og præsentere det for anden gang for Lasse, de 2 gule bliver vekslet til et rødt, og Lasse må forlade banen i det 86. minut. HUIF spiller i undertal resten af kampen, men med fight, mod og gejst får vi de 3 points i hus og kampen ender 2-3 til Hjordkær UIF.

2. pladsen i puljen er nu sikret, men fordi Gråsten B i deres kamp smed point mod FVB, har der åbnet sig en mulighed for at vi med 6 points sæsonens sidste to hjemmekampe kan sikre os direkte oprykning til serie 3 i efteråret. Så det bliver 2 hjemmekampe hvor vi vil for brug for alt den opbakning som vi kan få, så kom og støt os i vores næste hjemmekamp, som er på torsdag den 16. juni kl. 19.00 mod Kværs B.

Kampfakta:

37 minut: 1-0: Egernsund

42 minut: Gult kort Lasse Unger

75 minut: 1-1: Sune Jessen (assist Malte Christensen)

78 minut: 2-1: Egernsund

83 minut: Lasse Unger (assist Rasmus Thy)

85 minut: Lasse Unger (assist Rasmus Thy)

86 minut: Gult/Rødt kort Lasse Unger