Kampens Spiller: Sune Jessen og Tobias Spann Møller

Målscorer: Sune Jessen og Nicklas Biel

Sune JessenTobias Spann MøllerNicklas Biel

Første nederlag i år

HUIF´s serie 4 har været ubesejret i alle turneringer i år, indtil de tog til Gråsten en torsdag aften. På trods af HUIF var afsted med en solid og stærk trup, var det desværre ikke nok denne aften. Vi mødte et Gråsten hold som på dagen var bedre end os.

I hele 1. halvleg var det Gråsten som styrede begivenhederne, og de fik strikket mange gode angreb sammen og fik også tilkæmpet sig utrolig mange hjørnespark som hver især blev farlige for os. HUIF-spillerne fik stort set kun en chance i 1. halvleg, hvilket de udnyttede allerede efter 7 minutter, hvor Sune Jessen flugte op på en halv redning fra Gråstens målmand efter en god afslutning af HUIF´s Lasse Knudsen, 0-1 til HUIF. Resten af halvlegen stod Gråsten for det meste af spillet og får også spillet sig godt igennem og scorer 2 gange inden pausen til 2-1.

I 2. halvleg forsøger HUIF at være mere på bolden, og det lykkes også fint. Det, og at Gråsten står lidt dybere fra starten af 2. halvleg, gør at vi stille og roligt får troen tilbage på at vi kan få points med herfra. Dog scorer Gråsten til 3-1 i det 58 minut på et flot langskud. Men HUIF har aldrig været et hold som bare ligger sig ned i støvet, og vi fortsætter med at presse på for at komme tilbage i kampen, og efter 71 minutter kommer Nicklas Biel fri fra forsvaret efter en lang bold fra Lasse Unger, Nicklas prikker bolden forbi målmanden, 3-2 til Gråsten B. Nu spiller vi mand-mand i forsvaret og vi presser yderligere på. Gråsten har kun enkelte kontrastød hvor de ikke formår at spille sig frem til noget. Vi får flere store chancer hvor vi er meget tæt på en udligning, men har desværre ikke det nødvendige held på dagen, og kampen ender 3-2 til Gråsten Boldklub og Hjordkær UIF inkassere deres første nederlag i år.

Ud fra 2. halvleg havde det været fortjent at slippe fra Gråsten med en uafgjort, men vi må også rose Gråsten Boldklub for at spille en god kamp denne aften. Vi glæder os til revanche på eget græs senere i sæsonen.

Sune Jessen og Tobias Spann Møller delte stemmerne i omklædningsrummet og fik derfor en delt kampens spiller i dag.

Kampfakta:

07 minut:         0-1: Sune Jessen (assist Lasse Knudsen)

30 minut:         1-1: Gråsten B

41 minut:         2-1: Gråsten B

58 minut:         3-1: Gråsten B

71 minut:         3-2: Nicklas Biel (assist Lasse Unger)