Kampens Spiller: Nicklas Biel

Målscorer: Nicklas Biel 2

Nicklas Biel

Go pokal fight sender Hjordkær UIF et stridt nærmere mod Europa.

Hjordkær UIF´s førstehold var kommet ind i anden runde af Sydbank Pokalen, og skulle en tur til Gredstedbro hvor det lokale serie 4 hold ventede på at tage i mod til pokalkamp.

Gredstedbro havde vundet deres første 4 kampe i deres pulje, så forventninger var at dette ville blive en lige kamp. Og fra første fløjt viste det sig også, at Gredstedbro B ikke var helt uden talent, og at de ville gå efter en sejr med alt hvad de havde.

Kampen udvikler sig til en meget hårdt spillet kamp fra starten af, både hjulpet på vej af Gredstedbros aggressive tilgang men også af dommerens nåede bløde linje. 1 halvleg bølger frem og tilbage, dog med et lille overtal til HUIF som formår at spille sig frem til flere gode chancer. I modsatte ende holder HUIF’s sidste skanse Lasse Outzen i hans første kamp i sæsonen buret rent med flere gode redninger. I pausen er der ikke meget at skulle rykke rundt på, da vi har på fornemmelse at hvis vi fortsætter i samme stil med angreb over kanterne og hurtige indlæg at vi nok skal hive os sejrrigt ud af denne kamp.

Anden halvleg starter som første sluttede, med et lille overtal af spil og chancer til HUIF. Og vi har flere gode chancer foran målet, især Nicklas Biel er ved at spille sig varm, og kommer tættere og tættere på. Dog går tiden stille og roligt, og slutfløjtet og en eventuel straffesparkskonkurrence nærmere sig med små hastige skridt. Men så sker det vi har ventet på, Sune Jessen bliver sendt i dybden hvor han løber fra Gredstedsbros forsvar, han spiller den på tværs hvor Nicklas Biel kommer først på den, 1-0 til HUIF med små 20 minutter igen. Bolden bliver givet op, og der spilles nogle få minutter rundt, hvor Sune Jessen så snupper bolden fra Gredstedbro, han sender Rasmus Thy i dybden, og igen får vi god gavn af hurtigheden på vores kanter, da han uden besvær kan løbe fra forsvaret og derefter kan servere bolden foran en fremstormende Nicklas Biel på midten som sætter den sikkert i kassen til 2-0, og Nicklas kroner derved en god indsats i kampen, som også gav ham stemmerne i omklædningsrummet som kampens spiller.

Gredstedbro havde dog ikke lige tænkt sig at ligge sig ned og lade os trille sejren hjem. Nej, de kaster alt frem i vores felt og vi bliver presset godt i bund, og med 10 minutter igen scorer de til 2-1. De smider endnu mere frem og HUIF kæmper med alt hvad de har for at få sejren hjem, men da Gredstedbro dummer sig og får et dumt gult kort, kommer der lidt mere ro på HUIF’s drenge og sejren kommer i hus kort tid efter.

En god gang pokal fight gav blod på tanden til næste pokalkamp som spilles tirsdag den 3. maj. (Modstanderen er skrivende stund ikke fundet).

Næste kamp for HUIF er søndag den 24. april hvor HUIF skal på besøg i Kværs hvor deres serie 4 hold skal trynes!

Kampfakta:

71 minut: 0-1: Nicklas Biel (assist Sune Jessen)

73 minut: 0-2: Nicklas Biel (assist Rasmus Thy)

78 minut: 1-2: Gredstedbro

88 minut: Gult kort Gredstedbro