Menu

Haderslev KFUM - Hjordkær

image Hjordkær UIF
22. maj 2022 kl. 12:04

 Haderslev KFUM - Hjordkær 2 - 1

Kampens Spiller: Rasmus Thy
M
ålscorer: Sune Jessen

Rasmus ThySune Jessen

Dumt nederlag i topstriden

HUIF´s serie 4 var søndag eftermiddag på besøg i Haderslev hvor KFUM bød op til dans. HUIF kunne med en sejr ligge afstand til nummer 3 i puljen og hæfte sig godt fast på Gråsten B som pt indtager førstepladsen. Dog skulle kampen i dag vise sig at blive mere svær end først antaget, og det hjalp heller ikke meget at vi skulle spille på kunstgræs. Men når alt kommer til alt, kan vi kun takke os selv for det ærgerlige nederlag vi fik i dag.

Vi kommer ellers fint fra start og spiller god fodbold i første halvleg, hvor vi tilspiller os flere store chancer. Vores angrebsspil fungerer fint, og vi kommer til flere gode chancer over kanterne. Vores meget afbudsramte forsvar, hvor der kun er en normal forsvarsspiller med, står godt og får afvist de chancer som KFUM spiller sig frem til. Vores mål i første halvleg kommer efter at Rasmus Thy slipper igennem på venstrekanten og så smider et godt indlæg tæt ind foran mål hvor Sune Jessen med et flot hovedstød sætter den ind til 0-1 til HUIF. Som sagt producere vi flere store chancer i halvlegen, dog har vi ikke det for nødende held til få den puttet ind i nettet.

I anden halvleg bliver vi, i en meget hårdt spillet kamp hvor dommeren tillader alt for mange hårde taklinger, ramt af 2 skader. Begge skader kommer i vores i forvejen afbudsramte forsvar, hvilket gør vi skal om rokere i opstillingen og flere kommer til at spille på nye pladser. Vi mister så vores momentum og overtag på midtbanen og KFUM får mere af spillet og får også tilspillet sig flere store chancer. Vi formår desværre ikke at få vendt denne udvikling igen, og KFUM får i 2. halvleg scoret til både 1-1 og til slutresultatet 2-1 til KFUM. Dette resultat gør at førstepladsen nu bliver mere svær at nå, men dog ikke umuligt da vi er i en pulje hvor alle hold slår alle og der kun er 5 point fra nedrykning op til oprykning. Så resten af vores kampe bliver små finaler, hvor der ikke er hold som ”bare” skal vindes, det er kampe hvor det kræver at vi er fuld koncentreret og at vi spiller op til vores bedste hver eneste gang.