Kampens Spiller: Thomas Nissen

Målscorer: Sune Jessen 3 og Christan Hansen

Thomas NissenSune JessenChristian Hansen

Et meget trælst sidste minut.

Efter et nederlag i sidste kamp til Gråsten, var HUIF spillerne opsatte fra starten af i dagens kamp mod Egernsund KIF. Aftalerne og organisationen var på plads, og HUIF sætter sig også fint på kampens start. Og allerede efter 8 minutter spilles Sune Jessen igennem forsvaret af Morten Bryld, og efter et par fine træk udplacerer han fint Egernsunds målmand, 1-0 til HUIF. Yderligere 3 minutter senere servere Daniel Petersen en 40 meters aflevering for fødderne af Sune Jessen, som igen er igennem Egernsunds forsvar, og som med den største naturlighed sætter Sune bolden ind til 2-0 til HUIF. Nu skulle man mene, at HUIF ville fortsætte i samme stil og presse på for flere mål. Men noget går galt, kald det gummi ben eller manglende koncentration, men Egernsund spiller sig længere frem på banen, og får i det 23. og 28. minut udlignet til først 2-1 og så 2-2. Ikke godkendt at smide en 2-0 føring så hurtigt! Men HUIF giver ikke op, og i 1. halvlegs sidste minut smutter Nicklas Biel igennem på højreside og smider en fin aflevering ind over til en helt fri Christian Hansen som sætter bolden ind til en halvlegsføring til HUIF på 3-2.

2. Halvleg spiller HUIF bedre bold igen, og spiller sig tættere og tættere på en scoring. Men vi skal helt hen til det 83. minut hvor Sune Jessen fuldender hans hattrick på en fin frispilning af Tobias Spann Møller, 4-2 til HUIF med under 10 minutter igen. Nu skulle man mene, at denne 2 måls føring var til at holde hjem, men her kommer de selv samme gummi ben og manglende koncentration ind i billedet igen fra 1. halvleg, og Egernsund får først scoret til 4-3 i det 90. minut og sørme nok får de også udlignet til 4-4 i det allersidste minut af kampen hvor HUIF-spillerne ikke får fuldt ordentligt op på et Egernsund frispark, hvor returen så let som ingenting bliver sparket ind. Kampen ender 4-4, hvilket vi kun kan takke os selv for. De fejl der sker denne dag i Hjordkær, er fejl vi skal tage til os, og forhåbentlig lære af så de ikke ødelægger det for os igen. Så vi glæder os til næste kamp, hvor vi skal have rystet denne trælse afslutning på kampen af os.

Thomas Nissen spillede en fin kamp i dag, hvor han både fungerede godt på midtbanen og i forsvaret for HUIF, hvilket også gav ham nok stemmer til at blive kampens spiller i dag.

Næste kamp er tirsdag den 3. maj kl. 19.00 hvor HUIF på hjemmebane møder Ravsted UI (Serie 3) i Sydbank Pokalen. Kom og støt HUIF´s vej til Europa!

Kampfakta:

08 minut: 1-0: Sune Jessen (assist Morten Bryld)

11 minut: 2-0: Sune Jessen (assist Daniel Petersen)

23 minut: 2-1: Egernsund KIF

28 minut: 2-2: Egernsund KIF

45 minut: 3-2: Christian Hansen (assist Nicklas Biel)

83 minut: 4-2: Sune Jessen (assist Tobias Spann Møller)

90 minut: 4-3: Egernsund KIF

95 minut: 4-4: Egernsund KIF