Kampens Spiller: Michael Sørensen

Målscorer: Sune Jessen 3 og Michael Sørensen

Michael SørensenSune Jessen

Hjordkær dominerede i topkamp

Kristi himmelfarts dag skulle Hjordkærs førstehold tage imod rækkens nummer 1 på hjemmebane. Det var en direkte kamp om 1. pladsen i puljen som inden kampen var Gråstens. Vejret var perfekt og på grund af byfest i Hjordkær var der mange tilskuere som havde fundet vej til lægterne for at se topbraget.

Det var et meget tændt HUIF hold som der løb på banen, og aftalen var at vi fra første fløjt ville sidde tæt og hårdt i vores markeringer og spille hurtigt og direkte frem ad banen. HUIF kommer også godt fra start, vi sidder tæt på modstanderen og de får ikke meget plads til at vende med bolden. Vi spiller os flere gange tæt på Gråstens mål hvor vi med gode afslutninger får testet Gråstens målvogter, dog uden at få scoret. I det 34. minut er det mere eller mindre første gang Gråsten har været i nærheden af vores mål, og her bliver en af deres spiller fældet udenfor feltet hvilket så giver et frispark. Gråsten skyder i først omgang i muren, men den springer ud til skytten igen som resolut trykker af og den går igennem muren og ryger direkte i mål, 0-1 til Gråsten. På en eller anden måde tændte det HUIF-spillerne endnu mere, og vi presser yderligere på for en hurtige udligning. Den kommer så allerede i det 38. minut hvor Michael Sørensen finder Sune Jessen som udligner til stillingen 1-1. I det 45 minut scorer vi dagens flotteste mål, som kommer efter et indøvet hjørnesparkkombination hvor Michael Sørensen igen finder en Sune Jessen som header os på 2-1, hvilket også var halvlegsstillingen.

Vi aftaler i pausen at fortsætte med de tætte markeringer og blive ved med at presse på, for vi ved at en scoring eller to vil lukke kampen til vores fordel. Så HUIF går på banen og spiller meget flot og godt fodbold, hvor de producere mange halve og hele chancer som vi desværre ikke scorer på. Vi skal hen i det 70. minut hvor vi på et straffe får scoret til 3-1, Michael Sørensen sætter bolden fint i nettet. Og vi lukker kampen i det 76. minut hvor Michael Sørensen for tredje gang i kampen finder Sune Jessen fri foran mål, 4-1 til HUIF. Hjordkær vinder meget fortjent kampen som de dominerede fra start til slut på fight, tætte markeringer og flot direkte og hurtigt spil. Michael Sørensen får de fleste af stemmerne i omklædningsrummet og bliver fortjent kampens spiller i dag.

Næste kamp er først lørdag den 11. juni kl. 13.00 hvor HUIF på sæsonens sidste udebane tager til Egernsund hvor der venter sig en svær modstander. Så pak en madpakke og tag med og støt holdet i kampen om oprykning til serie 3