Kampens Spiller: Sune Jessen

Målscorer: Sune Jessen 2 og Nicklas Biel

Sune JessenNicklas Biel

God første turneringskamp

Når turneringen starter op, er der for der meste altid ekstra nerver på. Hvilket også var tilfældet i kampen imellem Hjordkær UIF og Team Haderslev KFUM. De første 10-15 minutter så det ud som om begge hold ikke var på plads og klar på at spille. Især Lignede HUIF et hold som først lige var væltet ud af sengen. Dog som kampen stille og roligt skred frem, kom vi mere og mere på bolden og vi begyndte at skabe chancer foran KFUM´s mål, dog havde de i dag en velspillende målmand mellem stængerne som fik fat i meget og som skulle vise sig at blive afgørende for resultatet i sidste ende.

Vores 2 kantspillere Sune Jessen og Rasmus Thy Clausen spillede en flot kamp og de begyndte at producere chancer på chancer til vores angribere som desværre ikke formåede at omstille dem til mål. Efter 22 minutter bliver Sune spillet fra af Lasse Knudsen med en flot stikning, som Sune stille og roligt ligger imellem benene på målmanden til 1-0. Få minutter senere er Sune igen brudt igennem på højre kant hvor han kommer i en 1 mod 1 med KFUM´s målmand, Sune får spillet den forbi ind på midten hvor Nicklas Biel stille og roligt kan prikke den ind til 2-0 til HUIF.

Man siger at 2-0 er den farligste føring i fodbold, og det skulle det også vise sig at være i vores kamp. For bare 3 minutter efter vores 2-0 mål laver vi en personlig fejl i forsvaret, KFUM bryder igennem og scorer til 2-1. Så igen 10 minutter senere smider de en høj bold indover fra et frispark midt på vores banehalvdel, og så igen er der en personlig fejl fra vores side, og så står der 2-2.

I halvlegen aftaler vi at gå banen igen og blive ved med at spille vores spil, hvilket vi også gør. Vi producerer mange chancer, men deres målmand har som sagt en god dag, og de chancer som han ikke snupper, formår vi selv at smide forbi målet. I det 69 minut kommer vores tredje personlige fejl i forsvaret, og KFUM sparker bolden via stolpen i mål til 2-3. Vi giver ikke op og der er masse af fight og vilje fra HUIF´s side, og spillerne fortjener stor ros for at blive ved med at kæmpe. Heldigvis har vi en velspillende Sune Jessen i dag, som nok en gang kommer fri på højre side efter en eminent frispilning af Michael ”Bundgas” Sørensen, og Sune sætter den sikkert ind til 3-3. Vi kører på så godt vi kan, og får også flere chancer for at score, men som skrevet tidligere, var KFUM´s målmand skarp i dag, og kampen ender 3-3.

Jeg tænker KFUM ser kampen som en sejr og vi som et nederlag. Da vi med alle de chancer skulle have været mere skarpe og lukket kampen når vi havde chancen til det. Derudover viser kampen også, at laver man fejl så kan det koste! Og selvom vi egentlig kun laver få fejl, var det nok til at KFUM kunne få points med hjem til Haderslev. Dog skal det siges, at vi ikke er blevet slået ud af resultatet, tværtimod motiverer det os bare endnu mere til at gå ud og gøre det bedre i næste kamp.